Głosów w sumie: 72
Cytat: Stalker w Września 01, 2009, 21:30:11 pmMonio pipeczko. Sculptuje czlowieczka bez szmatek (chcialem cos Hardcorowego). Jestem na 2 poziomie subdivedu wiec to tak naprawde praca wstepna. Jak sie prezentuje ? Wszystko idzie w dobrym kierunku ? +1Co za gówno Stalker porzuć to.
Monio pipeczko. Sculptuje czlowieczka bez szmatek (chcialem cos Hardcorowego). Jestem na 2 poziomie subdivedu wiec to tak naprawde praca wstepna. Jak sie prezentuje ? Wszystko idzie w dobrym kierunku ?
Cytat: monio4 w Września 01, 2009, 20:34:24 pmZaraz dam ci bana na życie. Tak się robi jajka drugiej i trzeciej grupy. Nie wiem jak wy ale ja takiego skurwysyństwa nie będę popierał. Nie pozwolę już kupić staremu jajek w supermarkecie. no kurwaa!Dobry filmik
Zaraz dam ci bana na życie. Tak się robi jajka drugiej i trzeciej grupy. Nie wiem jak wy ale ja takiego skurwysyństwa nie będę popierał. Nie pozwolę już kupić staremu jajek w supermarkecie. no kurwaa!
Skończyłem oglądać FMA, bardzo fajne szkoda tylko że takie zakończenie. I szkoda że nadal wychodzi manga bo ch** wie ile to będzie ciągnięte moze jak naruto 300 odc ;/ Teraz trzeba się wziąć za serie brotherhood.
Nawet noobem nie jestem, bo z założenia gówno mnie to interesuje.
Moja wyprzedaż nabrała tempa - jeszcze tylko Shadow of the Colossus, Beyond Good & Evil i właściwie będę miał na PS3 Tylko na gry mi braknie, więc trzeba będzie rozglądnąć się za dorywczą pracą na studiach.
Cytat: Wojtq w Września 02, 2009, 11:26:36 amMoja wyprzedaż nabrała tempa - jeszcze tylko Shadow of the Colossus, Beyond Good & Evil i właściwie będę miał na PS3 Tylko na gry mi braknie, więc trzeba będzie rozglądnąć się za dorywczą pracą na studiach. Jak chcesz Uncharted to daj znać.
@ windomearl - będę chciał, to na pewno. Ale konsolę najszybciej kupię pod koniec października (jeśli wszystko pójdzie wedle mojej myśli). A za ile byś sprzedawał ? I w jakim stanie jest gra ?
No to wstępnie jesteśmy umówieni ;]