Buhaha! Nie wiem gdzie to tak działa. Chyba tylko totalny pustak sprzedawca dałby sobie takie coś wcisnąć. Uszkodzenia mechanicznie nie podlegają gwarancji i jeśli takowe zaistnieje to za diagnostykę oraz kuriera wystawiany jest rachunek. Nie wydamy towaru klientowi póki ten nie zapłaci za to. Szkoda, że jeszcze ktoś będzie płacił za błędy, które popełnia klient. Ty faktycznie żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie gdzie wszystko wydaje ci się różowe. Tym zdaniem pokazujesz dobitnie, że pojęcie masz blade o rzeczywistości.
Dalej żyjesz w niewiedzy i nie zdajesz sobie sprawy z różnic między gwarancją producenta a odpowiedzialnością sprzedawcy wobec kupującego. Gwarancja nie jest regulowana żadnymi przepisami i warunki ustala producent wg własnego widzimisię. W przypadku odpowiedzialności sprzedawcy jest bardzo precyzyjnie określone co i komu wolno, i jakie ma obowiązki. Nie jest moją rolą edukowanie cię, ale dla zachowania resztek twarzy mógłbyś się dalej nie kompromitować.
Skompromitowałeś się ty, gdyż inni użytkownicy doskonale zrozumieli sens moich wypowiedzi a ty jak zwykle nie. Przeczytaj post Pawla_k. Różnica jest taka, że ty posługujesz się zasłyszanymi anegdotkami a ja posiadam 3 letnie doświadczenie w tej branży. Dziękuję dobranoc.
Co jest oczywiście durnota bo gdyby kogoś do sądu to nie zwykłego sprzedawcę a jego pracodawcę. Chcesz kogoś uczyć przepisów podczas gdy sam gówno o nich wiesz. Jakież to typowe dla ciebie.
Nie moja wina, że bystrością nie grzeszysz i trzeba ci wszystko łopatologicznie tłumaczyć. Dla wszystkich pozostałych jest oczywiste, kogo ustawa określa jako sprzedawcę.
No chyba dla ciebie nie, skoro kierowałeś te słowa prosto do mnie jakobym ja miał jakąkolwiek sprawę w sądzie przegrywać. Nie obracaj kota ogonem. Każdy widzi że pierdolnąłeś głupotę.
Natomiast będąc w takiej sytuacji jak ty czułbym się niespełniony ambicjonalnie. Przesiedzieć całe życie na dupie jak ostatni leń. Trochę obciach Iras.
Na szczęście gówno wiesz o mojej sytuacji. Powiem ci tylko, że aktualnie czuję się cholernie spełniony.
Biorąc pod uwagę twoje marne ambicje to nie dziwię się, że jesteś spełniony. 205d 3g 18m na forum swoje robi. Wybitne masz osiągnięcia.