Głosów w sumie: 72
To ty L4 ?
U mnie pojawia sie czarny kwadrat pod koniec i trwa przez mniej wiecej polowe gifu
Cytat: Mikes w Sierpnia 07, 2009, 15:01:20 pmU mnie pojawia sie czarny kwadrat pod koniec i trwa przez mniej wiecej polowe gifuE, to lypa, zią. U mnie wszystko chodzi gitarka. Komuś jeszcze zanika moja podobizna?
Właśnie o tym mówie, zmień to bo Cię wypier**le z listy Zobacz jakiego ja mam zajebistego kota a Ty masz chuj wie co
Cytat: Wooyek w Sierpnia 07, 2009, 15:59:36 pmWłaśnie o tym mówie, zmień to bo Cię wypier**le z listy Zobacz jakiego ja mam zajebistego kota a Ty masz chuj wie co I tak żady wie, że to ja mam najlepsiejszy avatar na PSN`ie
Yay! Nie muszę bulić za naprawę dampera 370zł tylko 80, więc zapierdalam dziś na rower!
HHUHEUEHEUHEUE G3 I LAST STAND, jak wy możecie grać na tak noobskich perkach. Bandolier+Moc Obalająca Only
Cytat: wsiok w Sierpnia 07, 2009, 17:16:51 pmHHUHEUEHEUHEUE G3 I LAST STAND, jak wy możecie grać na tak noobskich perkach. Bandolier+Moc Obalająca OnlyPrzepraszam, więcej się nie będziemy odzywać, zagadaj do gościa o PSN ID: Szymkus, pasujecie do siebie.
Last Stand, Granat w dupie = Noob only