Głosów w sumie: 72
Jak mafia to mozecie uzywac tylko ( )Stalker i mafia, no no ku*** postrach w worze : Sierpień 14, 2009, 00:00:29 amJa mam Wloska mafie z Soulem i Patoslawem ktory ku*** kozak ?
Stalker co ty odpiedalasz? Żaden rozejm. Albo idą po naszemu albo do piachu ch**ów! Kapiszi?
Tango sorry ale musisz zwinąć interes z tego wora. Nie chcesz chyba nas mieć za wrogów? Rozstańmy się w partnerskich stosunkach.
Soul hunter teabaggin' Stalker ! OWNED !
Cytat: bil-u w Sierpnia 14, 2009, 00:05:19 amStalker co ty odpiedalasz? Żaden rozejm. Albo idą po naszemu albo do piachu ch**ów! Kapiszi?Ale Tango , Soul i Pati to moje ziomy .
Cytat: bil-u w Sierpnia 14, 2009, 00:04:22 amTango sorry ale musisz zwinąć interes z tego wora. Nie chcesz chyba nas mieć za wrogów? Rozstańmy się w partnerskich stosunkach.Twoj czlowiek juz chce do mojej rodziny wkroczyc, zostaniesz sam Nie masz szans poddaj sie bez walki
chyba czas reaktywowac zakon grania dla funu
Nigdy mnie nie dostaniesz żywego Tango! To jeszcze nie koniec! Stalker, wybierz strone a nie pierd**! Razem zgraniemy wszystko, je*** przyjaciół, po co Ci oni skoro mamy internet!
Zapomniałem! Bil , Tango , Soul i Pat - musicie zapłacić składkę do gangu ! Zaraz dam wam nr konta
Przepraszam, ale o co chodzi?
Same czarnuchy tutaj?
I ta cała "mafia" może mi skoczyć. Jedyna prawdziwa mafia to włoska, a nie jakieś murzyniątka w za dużych gaciach.
Ekhem?
Stalker zloz windowi propozycje nie do odrzucenia
Cytat: windomearl w Sierpnia 14, 2009, 00:28:07 amEkhem?No wiec tak Windo , albo przyniesiesz mi tu paczkę fajek albo Soul Cie wyrucha
Cytat: Stalker w Sierpnia 14, 2009, 00:33:01 amCytat: windomearl w Sierpnia 14, 2009, 00:28:07 amEkhem?No wiec tak Windo , albo przyniesiesz mi tu paczkę fajek albo Soul Cie wyrucha Mało przekonywujący jesteś. Goń sie.
http://www.scirra.com/Zajebisty edytor do gierek. Polecam.
Cytat: windomearl w Sierpnia 14, 2009, 00:34:29 amCytat: Stalker w Sierpnia 14, 2009, 00:33:01 amCytat: windomearl w Sierpnia 14, 2009, 00:28:07 amEkhem?No wiec tak Windo , albo przyniesiesz mi tu paczkę fajek albo Soul Cie wyrucha Mało przekonywujący jesteś. Goń sie. Bo pojdziesz z nia do wyra !
Cytat: Stalker w Sierpnia 14, 2009, 00:35:07 amCytat: windomearl w Sierpnia 14, 2009, 00:34:29 amCytat: Stalker w Sierpnia 14, 2009, 00:33:01 amCytat: windomearl w Sierpnia 14, 2009, 00:28:07 amEkhem?No wiec tak Windo , albo przyniesiesz mi tu paczkę fajek albo Soul Cie wyrucha Mało przekonywujący jesteś. Goń sie. Bo pojdziesz z nia do wyra !Pffff. Ciekawa jak mnie zmusisz. Tango, betonowe buty dla Stalkera i do rzeki. Nie daje sobie rady z robotą.
Nie edytor ! Dawaj na silniku !