Głosów w sumie: 72
Ja to ide biegać zaraz w sumie więc Stalker zajmij sie panami.
Ale z ps3trophycard link na maila wam przyjdzie. Windo, jeżeli chcesz by Ci się aktualizował sam GT to musisz zrobić konto na MMOS.
Mam konto na MMOS, ale pisze że sie 2 razy w tyg aktualizuje, a xboxowy był niemal natychmiast po zdobyciu gs aktualizowany. No ale czy to ważne tak naprawde.
Spróbuj szczęścia.
<bum ! Plissken leży>
Cytat: Stalker w Sierpnia 15, 2009, 12:49:59 pm<bum ! Plissken leży>Ponosi Cię fantazja.
Ej, piz** mam pytanie, co się stało z takim użytkownikiem o nicku crash, kiedyś się często udzielał, ale jakoś ostatnimi czasy znikł
Jak on się udzielał na forum toś na gówno papu mówił
Idę podciągnąć skilla bo z siedzenia tutaj nie ma żadnego pożytku
Cziterzy szaleją Na serczu już były respawny, był już sercz na old school, śmigłowiec za 5 killsów a radar cały czas włączony, zamiast TDM włączał się HS&D, CoD4 umarł aha i była jeszcze dominacja do 100 a nie do 200 Generalnie mój czas dobiega końca
Cytat: Stalker w Sierpnia 15, 2009, 13:58:14 pm Z czego rżysz skurwesynu Tu nie ma nic do śmiacia
Cytat: Wooyek w Sierpnia 15, 2009, 13:49:48 pmCziterzy szaleją Na serczu już były respawny, był już sercz na old school, śmigłowiec za 5 killsów a radar cały czas włączony, zamiast TDM włączał się HS&D, CoD4 umarł aha i była jeszcze dominacja do 100 a nie do 200 Generalnie mój czas dobiega końca Przerzuć się na KZ2
Za chuja Wacława To se ne da pane Havranku
Zna Twój adres, gówniarzu.
Cytat: Ciapkas w Sierpnia 15, 2009, 14:58:07 pmZna Twój adres, gówniarzu. No tak, nie wziąłem pod uwage mniej legalnych kwestii załatwiania tej sprawy . Trzeba wskazac Stalkerowi typa to pojedzie zrobić porządek.
Cytat: bil-u w Sierpnia 15, 2009, 14:59:50 pmCytat: Ciapkas w Sierpnia 15, 2009, 14:58:07 pmZna Twój adres, gówniarzu. No tak, nie wziąłem pod uwage mniej legalnych kwestii załatwiania tej sprawy . Trzeba wskazac Stalkerowi typa to pojedzie zrobić porządek.Robiłeś pajacyki i przysiady?
Cytat: piter86 w Sierpnia 15, 2009, 15:12:29 pmCytat: bil-u w Sierpnia 15, 2009, 14:59:50 pmCytat: Ciapkas w Sierpnia 15, 2009, 14:58:07 pmZna Twój adres, gówniarzu. No tak, nie wziąłem pod uwage mniej legalnych kwestii załatwiania tej sprawy . Trzeba wskazac Stalkerowi typa to pojedzie zrobić porządek.Robiłeś pajacyki i przysiady?Ja nie.
Czołem młodzieży i Tofku
Cytat: Wooyek w Sierpnia 15, 2009, 13:49:48 pmCziterzy szaleją Na serczu już były respawny, był już sercz na old school, śmigłowiec za 5 killsów a radar cały czas włączony, zamiast TDM włączał się HS&D, CoD4 umarł aha i była jeszcze dominacja do 100 a nie do 200 Generalnie mój czas dobiega końca zawsze zostaje xzlom ,tam struktura zamknieta i takich cudow nie ma... na ale to wbrew twojej godnosci... cod4:mw2 zrobia to samo : Sierpień 15, 2009, 18:22:45 pmjuz wczoraj mialem ponad 30 pucharkow, co ile sie to ku*** odswieza?