Windo-PODOBNE A nie takie same!!! Maugan Ra-w sumie masz racje Też pewnie bym nie zmienił ale jak można było kupic x-boxa a nie PS3 to tego nigdy nie zrozumiem
ja kupiłem bo w tamtym okresie bardziej mi się osobiści podobała biblioteka gier
Dokładnie, chłopaki chyba zapomnieli, że jeszcze niedawno na PS3 było słabiutko. Uncharted!!!111 I długo, długo nic. Nawet na Bioshocka, czy Lost Planet trza było sporo poczekać, a to jedne z lepszych gier tej generacji. Tak naprawdę dopiero w 2008 roku, wraz z nadejściem MGS 4, zaczął być jakikolwiek sens inwestowania w maszynkę Sony. Te dwie gry, a nawet późniejszy KZ 2 to było jednak za mało, żeby mnie przekonać. Teraz zaczyna się sytuacja trochę obracać, wszystkie ważniejsze exy M$ już dawno mam obcykane, obniżka ceny, zbliżający się Uncharted 2, GoW III, i jeszcze jeżeli Heavy Rain zarządzi tak jak się spodziewam, że to zrobi to na początku przyszłego roku również zapatruje się w maszynkę Sony. Najpewniej po zaliczeniu ME2 i Alana, ewentualnie Forzy i tak niewiele będę miał już do stracenia, najchętniej zatrzymałbym w ogóle XO, ale jak to będzie...
Wojtku a ty, co jednak pestrójke łapiesz? Na allegro w dobrym stanie krzyknij 250 początek licytacji 300 zł kup teraz. Powinno pójść.