Malutki, zamówiłem SFIV, chętnie skopię Ci dupę ;P.
nową? ile chcieli? kurcze zastanawiam się strasnzie nad tym tytułem... ale tylu mi gierek brakuję że aż wstyd...
Kiedyś były nówki w folii za 69 + przesyłka, ale albo ja ślepy byłem i to były używki, albo koleś się wypsztykał z płyt. Koniec końców znalazłem za 65+przesyłka używkę. Mam nadzieję, że tym razem bez rys jak w przypadku King Konga!
Miałbym już wcześniej ale wydymało mnie telefoniczne Mad Games (wieśniaki). Na allegro były 2 aukcje od sklepu MadGames- za 69 nówki SFIV i za 89 nówki SFIV. Dzwonię i się pytam czy jak zalicytuję teraz tę za 69 to mogę wbić za godzinkę i odebrać. Najpierw laska nie wiedziała i dzwoniła do kogoś żeby się zapytać (?), a jak zadzwoniłem trzeci (tak, trzeci raz, bo za drugim też nie wiedziała), to powiedziała, że to są używki, ale tak naprawdę ich nie ma. Jak się zapytałem czemu wprowadzają w błąd opisem aukcji, to powiedziała, że mogę sobie kupić nówkę, ale też nie ma pewności czy teraz są, bo koledzy na giełdę wywieźli, albo sobie zadzwonić po weekendzie. I tak właśnie nie kupiłem gierki, a dziś spontanem kliknąłem kup teraz u jakiejś prywatnej osoby, bo miała ładnie na imię (Kaja).