Głosów w sumie: 72
@Leslaw, juz nie masz LesiuGr(ubcio) na psn?moge usunac?
20.30, mam nadzieje że wygramy, postawiłem 2zł XD.
Cytat: Niebieski w Października 10, 2009, 17:11:46 pm20.30, mam nadzieje że wygramy, postawiłem 2zł XD.Dzięki. Mi się wydaje że dostaną tak ze 2-1
A tak BTW.W ramach zbierania kasy na gre stulecia robie małą wyprzedaż. Może ktoś sie skusi na Uncharted, Killzone 2, Fallout 3 (x360), albo Forza + Viva Pinata (bundle pack)?
Cytat: windomearl w Października 10, 2009, 17:18:20 pmA tak BTW.W ramach zbierania kasy na gre stulecia robie małą wyprzedaż. Może ktoś sie skusi na Uncharted, Killzone 2, Fallout 3 (x360), albo Forza + Viva Pinata (bundle pack)?ja kupie Uncharted, ale jak jest to 2 czesc !!
Plomby to chyba i tak mi zerwali podczas pierwszej naprawy (wtedy jeszcze konsola nie była przerobiona).miki, huja tam zaoszczędziłem - jedyną moją nieoryginalną grą jest tales of vesperia edit: która to i tak ssie dupe
Cytat: dark\ w Października 10, 2009, 17:33:41 pmCytat: windomearl w Października 10, 2009, 17:18:20 pmA tak BTW.W ramach zbierania kasy na gre stulecia robie małą wyprzedaż. Może ktoś sie skusi na Uncharted, Killzone 2, Fallout 3 (x360), albo Forza + Viva Pinata (bundle pack)?ja kupie Uncharted, ale jak jest to 2 czesc !!A myślisz że na co ja zbieram kase?
Może ktoś sie skusi na Uncharted, Killzone 2, Fallout 3 (x360), albo Forza + Viva Pinata (bundle pack)?
Cytat: windomearl w Października 10, 2009, 17:18:20 pmMoże ktoś sie skusi na Uncharted, Killzone 2, Fallout 3 (x360), albo Forza + Viva Pinata (bundle pack)?Ile za to byś chciał jak co, i jaki jest stan?
Obadam allegro i odpowiem ci na PW.
na UW....nie, to nie Uniwersytet Warszawski, to Uczelnia Warszawska, choć część wykładowców jest z Uniwersytetu.
Cytat: Solid Snake 1989 w Października 10, 2009, 19:38:34 pmna UW....nie, to nie Uniwersytet Warszawski, to Uczelnia Warszawska, choć część wykładowców jest z Uniwersytetu. Wooow to tam gdzie ja Ale pewno geodezji nie studiujesz bo ja mam większość wykładowców z PW, czyli ty pewno jakiś inny kierunek Apropo angielskiego: my uczyliśmy się kolorów, a potem zwierząt na podstawie ich odgłosów Ryk krowy na zajęciach - bezcenny
No męczę już 4 - ostatni i inżynier Tylko że ja na dziennych. I zaletą geodezji jest to że zajęcia mam na pl. Żelaznej Bramy (Centrum), a nie muszę się po Bródnie szwendać
Elo ziomy. Siedze u matki, przegladam forum na komorce i stwierdzam, ze Soul Calibur na psp jest niezly.Troche dzis pogralem i niestety powtorze po innych-tryb pseudofabularny to jakas pomylka. Ale grafa i animacje pierwsza klasa!
Na całym forum ubogo...
No wiecie takich jak Ss czy kamiiru może być więcej.