Głosów w sumie: 72
Nie wiem czy masz upoważnienie do rozdawania znaków Sylvana
Windom twoje zdanie tutaj jest nieobiektywne. Nie biorę go pod uwagę.
Cytat: BoBaN w Sierpnia 15, 2010, 12:59:44 pmWindom twoje zdanie tutaj jest nieobiektywne. Nie biorę go pod uwagę. Bo?
No to przykro mi Boban albo wykreujesz własną markę jakości, albo przyjdź na kurs "kiedy i jak stosować znak jakości Sylvana"W cenie oczywiście chodzi szereg nauk z dziedzin--mordobić 2D i 3D, kulturystki, wszelakiego pojęcia gier (w tym dostęp do pełnych wersji przed premierą), zegarków, koszykówki, górnictwa (za drobną opłatą zaawansowany kurs odkopywania tematów) oraz masa innych rzeczy.
Wchodzę
Kiedy patrzę, jak Komorowski przemawia właśnie, czytając z kartki, nie umiejąc akcentować odpowiednio wyrazów, dobrać dykcji i gestykulacji, to chce mi się płakać. Na żniwa z tym z człowiekiem, a nie na salony.
Cytat: Lupi w Sierpnia 15, 2010, 13:24:25 pmKiedy patrzę, jak Komorowski przemawia właśnie, czytając z kartki, nie umiejąc akcentować odpowiednio wyrazów, dobrać dykcji i gestykulacji, to chce mi się płakać. Na żniwa z tym z człowiekiem, a nie na salony.Przynajmniej nie mlaska jak Kaczynski
ALE MNIE RZECZY WCZORA OMINĘŁY. Rezygnuję jednak z życia, bo to jest ciekawsze w ch**.
Jeden grill i 15 stron wora do nadrobienia.
Moim typem jest coming out dwoch najwiekszych pedałów na forum ktorzy okazali sie 'kolegami' z dziecinstwa.
Jaki coming out? Przecież to wiadomo od 'początku'.
dwoch najwiekszych pedałów
Cytat: el becetol w Sierpnia 15, 2010, 13:55:40 pmMoim typem jest coming out dwoch najwiekszych pedałów na forum ktorzy okazali sie 'kolegami' z dziecinstwa. Aż se pierd****e.
Boban ze znajomymi to ja właśnie byłem w momencie jak ty z londkiem dotykaliście się pytkami na forum w sobotni wieczór. I nie nadużywaj słowa "kumpel". Wy pedały jesteście. A te twoje wymuszone " " po każdym "żarcie" londka z którego nikt na forum sie nie śmieje, pokazują ze ty jesteś w tym zwiazku ten pasywny.