Głosów w sumie: 72
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kur** windom, jestes ultra popularny jesli chodzi o bitki. To juz druga solowka po BoBaNie.
Mało przystojny eks modzie, pamiętaj tylko o tym co Ci pisałem, bo wiesz jak to jest Daleko nie mam i mozna zobaczyć jaki w realu kozak jesteś. A teraz idz wypij piwo i wyciśnij pryszcze jak Ci user jeden radził.
Cytat: 1man1jar w Sierpnia 15, 2010, 18:27:46 pmkur** windom, jestes ultra popularny jesli chodzi o bitki. To juz druga solowka po BoBaNie.No i co ja na to moge? Ale skąd on wie że nie ma do mnie daleko?
73kg. I przykro mi, nie pamiętam.
Cytat: windomearl w Sierpnia 15, 2010, 18:42:02 pm73kg. I przykro mi, nie pamiętam. http://img704.imageshack.us/img704/3991/zdjcie0035.jpgZ czego 55 kg ropy na twarzy Masa Ci spada miłośniku banów po piwie. Jakie kupujesz?
Spoko sub koncie.
Cytat: windomearl w Sierpnia 15, 2010, 18:29:44 pmCytat: 1man1jar w Sierpnia 15, 2010, 18:27:46 pmkur** windom, jestes ultra popularny jesli chodzi o bitki. To juz druga solowka po BoBaNie.No i co ja na to moge? Ale skąd on wie że nie ma do mnie daleko?Zgadnij bystrzaku, jak nie pamiętasz i z tymi solówmai to tarniak nie przesadzaj, bo koles tak na oko waży 62kg wiec bedzie na raz.
Kilgort to alterkonto Bobana?
Cytat: el becetol w Sierpnia 15, 2010, 20:43:54 pmKilgort to alterkonto Bobana?Tylko Kaszkietowy i jakieś jeszcze na banicji zakładał.
Jajebie ale fajnie tu. Kilgort fajnie pocisnął. Mi się podobało. :Razz:
Ogolnie to zal jak ch** ludzi takich kilkutas czy jak mu tam. Nie chce mi sie nawet mu odpisywac.
Ej, becet, Ty śmigasz na matach w Sopocie?
Cytat: Tango w Sierpnia 15, 2010, 21:07:29 pmOgolnie to zal jak ch** ludzi takich kilkutas czy jak mu tam. Nie chce mi sie nawet mu odpisywac.a o co chodzi z tymi zdjeciami? :<
Kiedyś tak, ale teraz już za stary już na to jestem. Za rogiem też już się nie czaje na ludzi tak często jak kiedyś.