Głosów w sumie: 72
Cytat: Lupi w Sierpnia 16, 2010, 21:13:56 pmMłodość moją tu zostawiłem kur**. Może ustalimy, gdzie mniej więcej będzie można kogo spotkać w czeluściach Internetu poza PSN/XBLA/GG/Facebookiem? Jakie forum polecacie?
Młodość moją tu zostawiłem kur**. Może ustalimy, gdzie mniej więcej będzie można kogo spotkać w czeluściach Internetu poza PSN/XBLA/GG/Facebookiem? Jakie forum polecacie?
Nie bo tam są piz** mody i banują za byle chujostwo.
No dokładnie, ostatnio tam byłem i było przyjemnie na shoucie, pośmialiśmy się z sylwana. Oni mało ludzi mają i chyba nas nie potraktują źle.
Jak nie będziecie mieli się gdzie podziać to na backdasha moge zaprosić.Z tym, że tam wam raczej nie podejdzie
Cytat: Patosław w Sierpnia 16, 2010, 21:14:50 pmJak nie będziecie mieli się gdzie podziać to na backdasha moge zaprosić.Z tym, że tam wam raczej nie podejdzie Czemu?
Cytat: windomearl w Sierpnia 16, 2010, 21:21:59 pmCytat: Patosław w Sierpnia 16, 2010, 21:14:50 pmJak nie będziecie mieli się gdzie podziać to na backdasha moge zaprosić.Z tym, że tam wam raczej nie podejdzie Czemu?To forum poświęcone bijatykom i tematów dotyczących innych gier raczej tam nie ma
Cytat: Lupi w Sierpnia 16, 2010, 21:14:44 pmCytat: Lupi w Sierpnia 16, 2010, 21:13:56 pmMłodość moją tu zostawiłem kur**. Może ustalimy, gdzie mniej więcej będzie można kogo spotkać w czeluściach Internetu poza PSN/XBLA/GG/Facebookiem? Jakie forum polecacie?Ja polecam NeoGAF. Chociaż trzeba tam czekać z pół roku na aktywację konta.
Cytat: LoNdEk w Sierpnia 16, 2010, 21:16:46 pmPowtarzasz sie jak zdarta plyta
CytujCytuj