Głosów w sumie: 72
Mi chodziło o te obrazki co dałeś.
Dbam o czystość rasy, z niemcem się gził nie będę. Mam swoją godność.
I taka mała wzmianka. Po próbnych zdjęciach zrezygnowaliśmy jednak z czarnego Louisa. Chyba nie będzie to tak raziło ?
Napisałeś, że należy być tolerancyjnym nawet wobec gwałcicieli zwierząt, bo to tylko lekko zboczeni młodzieńcy. Ja się nie zgodziłem.
Nie szydź, niektórzy są bardzo samotni...
Czemu nagle mowisz o sobie w 3 os. ?
Ktos mnie ignoruje?Wiadomość scalona: [time]Sierpień 27, 2010, 18:15:23 pm[/time]O FUCK FAKTYCZNIE!Jakis Murdock. Za chu** nie wiem kto to jest i za co mnie ignoruje.
Jak tam Pure Whey kamiiru
Cytat: szmajdzik w Sierpnia 26, 2010, 23:46:50 pmI taka mała wzmianka. Po próbnych zdjęciach zrezygnowaliśmy jednak z czarnego Louisa. Chyba nie będzie to tak raziło ? http://allegro.pl/farba-pasta-maskujaca-do-ciala-3-kolory-i1195041638.htmlSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Wybieracie kolegę z największymi warami i najszerszym nosem, potem golicie na łyso. To chyba nie takie wielkie poświęcenie dla sztuki.Tu macie wzorzec, jak z białego zrobić porządnego murzyna:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Sylvan Wielki w Sierpnia 27, 2010, 12:40:03 pmJak tam Pure Whey kamiiru twoja stara