Głosów w sumie: 72
Cytat: Miazga w Września 10, 2010, 15:14:12 pma ja od października zaczynam grać w lacrosse, ihihiTo jest to co kolesie ubrani jak hokeiści biegają z takimi duuuuzymi packami na muchy?
a ja od października zaczynam grać w lacrosse, ihihi
Nigga please. Pedalskie to mogą szachy być, ale nie lacrosse.
Nara chamy wypierdalam do filharmonii na Valentine Igoshina ale co wy prostaki możecie o tym wiedzieć. Bogactwo wersja piątkowa, kuhwa.
Lol wy jesteście poj**ani, macie po 12-13k postów. Teraz sie skapłem
Cytat: kamiiru w Września 11, 2010, 12:36:28 pmLol wy jesteście poj**ani, macie po 12-13k postów. Teraz sie skapłem Pomyśl co by było, jakby się posty z Wora nie kasowały
No więc przyjeżdżam do Kraka Meduz - może chciałbyś mnie zobaczyć live, czy coś...
Dziś walka pudziana, a może raczej komedia, tego sie niedługo przekonamy
Cytat: Tomasz w Września 11, 2010, 19:52:41 pmDziś walka pudziana, a może raczej komedia, tego sie niedługo przekonamy o której? a to Saleta z Najmanem też dziś?
Ja jak widze zestaw pudzian saleta najman to jedynie usmiech politowania sie na twarzy pojawia.
Ale mi sie dziś nudzi, w dodatku nie mam ochoty nic przeczytać, nic obejrzeć, w nic pograć, nie wiem na co mam ochote do jedzenia i wybrzydzam. Ah witaj jesienio fufufufufufuf
Cytat: windomearl w Września 11, 2010, 20:15:21 pmJa jak widze zestaw pudzian saleta najman to jedynie usmiech politowania sie na twarzy pojawia.Bardziej czekam na Tabera - Błachowicz i Dowda - Kułak.A pojedynki Pudziana czy Saleta - Najman mają za zadanie przyciągnąć ludzi do TV i przynajmniej spróbować zainteresować zwykłego 'ludzia' tym sportem. Od czegoś trzeba zacząć.
Chcę być mistrzem galaktyki w lacrosse.Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 11, 2010, 19:00:48 pm[/time]A Ty co porabiasz?
Cytat: Trusio w Września 11, 2010, 12:55:59 pmNo więc przyjeżdżam do Kraka Meduz - może chciałbyś mnie zobaczyć live, czy coś... Ok, ale pamiętaj że ja nie tańczę. Cześć Kun.