Głosów w sumie: 72
btw, konie w rdr są idiotami.
Cytat: windomearl w Września 13, 2010, 20:49:25 pmbtw, konie w rdr są idiotami.ta.. a sowy nie są tym czym się wydają. Poszukaj tych koni: Kentucky Saddler, American Standardbred, Hungarian Half-bred. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Tego pierwszego upolujesz podczas misji dla Bonnie MacFarlaneZawsze fajnie się przemieszcza porządnym koniem, a nie jakimiś szkapami.
Potrzebuję na stałe, bo chciałem pykać w multi na dłużej. Chyba, że do tego czasu coś wyjdzie godnego uwagi, bo teraz te gry robią takie, że za chu** nie są warte pełnych cen
Cytat: marcin_N w Września 13, 2010, 20:56:03 pmCytat: windomearl w Września 13, 2010, 20:49:25 pmbtw, konie w rdr są idiotami.ta.. a sowy nie są tym czym się wydają. Poszukaj tych koni: Kentucky Saddler, American Standardbred, Hungarian Half-bred. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Tego pierwszego upolujesz podczas misji dla Bonnie MacFarlaneZawsze fajnie się przemieszcza porządnym koniem, a nie jakimiś szkapami.A skąd ja mam wiedzieć który to który? Na dupie wypisane nie mają. Przed chwilą jeden sam wlazł mi do wody i sie utopił
Cytat: windomearl w Września 13, 2010, 20:58:33 pmCytat: marcin_N w Września 13, 2010, 20:56:03 pmCytat: windomearl w Września 13, 2010, 20:49:25 pmbtw, konie w rdr są idiotami.ta.. a sowy nie są tym czym się wydają. Poszukaj tych koni: Kentucky Saddler, American Standardbred, Hungarian Half-bred. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Tego pierwszego upolujesz podczas misji dla Bonnie MacFarlaneZawsze fajnie się przemieszcza porządnym koniem, a nie jakimiś szkapami.A skąd ja mam wiedzieć który to który? Na dupie wypisane nie mają. Przed chwilą jeden sam wlazł mi do wody i sie utopił No właśnie mają na dupie wypisane saddler to jasnokremowy - bez plam, hungarian szarobiały - bez plam, american - czarny - bez plam. PIerwszego złapiesz w pocżątkowych lokacjach, drugiego w meksyku, a trzeciego na północy.
I pucharek ci pewno nie wpadł hihi
Cytat: marcin_N w Września 13, 2010, 21:05:42 pmI pucharek ci pewno nie wpadł hihiOgólnie to mnie raczej jebią pucharki.
W Polsce bodaj kilkanaście osób ma tylko calaka.
Lesiu, nie jesz już mięsa?
Ja mogę się pochwalić tym
Są - mewy.