Głosów w sumie: 72
Już z nią nie rozmawiam. Wolę studentki z elitarnych uczelni w mieście doznań
Weź powiedz jak się nazywa.W sumie już nie chce zobaczyć jej zdjęć, ale mam ochotę napisać do niej żeby opisała jak to faktycznie było.
Przecież on nie wie jak się nazywa. Zasadniczo to wie, że ma 16 lat, ma naszą-klasą i jest głupia bo dała się wyrwać najebanemu typowi.Niestety kryteria wyszukiwania nk.pl nie dają mi tu pola do popisu.
Maximusa
Tu też był Maximus? Myślałem ze na PE tylko. Tam też było grubo.
Polecam. A jak ktoś sobie ją naprawi, to może również dokupić jak na razie najlepszy symulator samochodowy na obecnej generacji konsol. Tutaj np można kupić -> KLIK
Niezaufany sprzedawca. Nie polecam.
te, chce ktoś kupić xboxa 360 z rrodem, po gwarancji? Przerobiony, pad, kable i takie tam. Dwieściepięćdziesiąt złotówek.
Cytat: BoBaN w Października 09, 2010, 21:05:09 pmTak, a co?Jaki rocznik, jaki silnik? Dobrze to sie sprawuje? Fajne? Szukam sobie samochodziku po prostu. Narazie na liście mam właśnie preludke, bmw 3 albo 5, vectre albo omege. Nie drożej niż za 7 patyków.
Tak, a co?
Cytat: Miazga w Października 10, 2010, 14:44:32 pmte, chce ktoś kupić xboxa 360 z rrodem, po gwarancji? Przerobiony, pad, kable i takie tam. Dwieściepięćdziesiąt złotówek. Teraz wychodzi złodziejcza natura pirata
O boże tylko nie BMW za takie pieniądze, nie rób sie kolejnym wieśniakiem
Cytat: Tomasz w Października 10, 2010, 15:58:06 pmO boże tylko nie BMW za takie pieniądze, nie rób sie kolejnym wieśniakiem No ta, bo np. klasyczne E30 jest bardzo wieśniackie. Lub E34.Wiadomość scalona: [time]Październik 10, 2010, 15:05:56 pm[/time]winda, pewno e36 cie interesuje, ta?
Cytat: Tomasz w Października 10, 2010, 15:58:06 pmO boże tylko nie BMW za takie pieniądze, nie rób sie kolejnym wieśniakiemKażdy kto ma BMW to wieśniak? Tak samo moge powiedzieć że każdy w koparce to buc bez szkoły.
Przeciez nie musi brac 5tki czy 7mki. E30 w tej cenie bylaby w naprawde dobrym stanie.No i ogolnie wiadomo, ze te drozsze marki, to za 7 tys. beda zjezdzonymi i wyeksploatowanymi oraz starymi samochodami. Ale cos za cos.
Cytat: svonston w Października 10, 2010, 15:11:19 pmPrzeciez nie musi brac 5tki czy 7mki. E30 w tej cenie bylaby w naprawde dobrym stanie.No i ogolnie wiadomo, ze te drozsze marki, to za 7 tys. beda zjezdzonymi i wyeksploatowanymi oraz starymi samochodami. Ale cos za cos.Jeśli to jego 1 samochód to nie radziłbym mu tylnonapędowego
Na jego miejscu odłożyłbym minimum 15tys zł i ściągnął z Niemiec albo Francji Audi A4 rocznik 2003 lekko bity.Lub jeszcze lepszy wariant kupić auto ze stanów Mitsubishi Lancer Evo 9, z przesyłko ,zarejestrowaniem i zmianą świateł około 20tys zł , ma pod maską ponad 300 koni przyśpiesza w około 4 sekundy i ma napęd na 4 osie. Cena tego auta w Polsce nieporównywalnie większa więc i na handel byłby dobry.
Na jego miejscu odłożyłbym minimum 15tys zł i ściągnął z Niemiec albo Francji Audi A4 rocznik 2003 lekko bity.Lub jeszcze lepszy wariant kupić auto ze stanów Mitsubishi Lancer Evo 9, z przesyłko ,zarejestrowaniem i zmianą świateł około 20tys zł , ma pod maską ponad 300 koni przyśpiesza w około 4 sekundy i ma napęd na 4 osie. Cena tego auta w Polsce nieporównywalnie większa więc i na handel byłby dobry. piękne auto POLECAM
Cytat: Tomasz w Października 10, 2010, 15:12:49 pmCytat: svonston w Października 10, 2010, 15:11:19 pmPrzeciez nie musi brac 5tki czy 7mki. E30 w tej cenie bylaby w naprawde dobrym stanie.No i ogolnie wiadomo, ze te drozsze marki, to za 7 tys. beda zjezdzonymi i wyeksploatowanymi oraz starymi samochodami. Ale cos za cos.Jeśli to jego 1 samochód to nie radziłbym mu tylnonapędowegoUczyłem sie jeździć samochodem z tylnym napędem, od 2 lat jeżdże tylko samochodami z tylnym napędem więc nie wiem wtf. I nigdzie nie chcialem powiedzieć że jesteś bucem bez szkoły tylko pokazać jak pier**lisz.
Cytat: windomearl w Października 10, 2010, 15:19:24 pmCytat: Tomasz w Października 10, 2010, 15:12:49 pmCytat: svonston w Października 10, 2010, 15:11:19 pmPrzeciez nie musi brac 5tki czy 7mki. E30 w tej cenie bylaby w naprawde dobrym stanie.No i ogolnie wiadomo, ze te drozsze marki, to za 7 tys. beda zjezdzonymi i wyeksploatowanymi oraz starymi samochodami. Ale cos za cos.Jeśli to jego 1 samochód to nie radziłbym mu tylnonapędowegoUczyłem sie jeździć samochodem z tylnym napędem, od 2 lat jeżdże tylko samochodami z tylnym napędem więc nie wiem wtf. I nigdzie nie chcialem powiedzieć że jesteś bucem bez szkoły tylko pokazać jak pier**lisz. Nie domagaj się od każdego czytania ze zrozumieniem.
W pracy też jesteś taki nerwowy?
Super. A ja mam 7 i chce kupić za to samochodzik
Audi z 2003 roku = wielowachaczowe drogie w naprawie zawieszenieEVO 9 przy funduszu 7 tysiecy = ? | na handel to srednio, bo przed uplywem pol roku musi zaplacic wysoki podatek
Super. A ja mam 7 i chce kupić za to samochodzik. Niebity i przyśpieszający do 100 w 10 sekund.
Vectra przyspieszy do setki w 10sek? Pytam z ciekawości.