Głosów w sumie: 72
Jesteś tu Miazga? Bo nie będzie ciętej riposty.
Zauważyłem, że mało się dzieje na forum w działach, które czytam. Jakieś E3 jest czy Liga mistrzów?
Zycie jest!
Może poprosimy mikołaja o mądrego moderatora.
Może poprosimy mikołaja żebym został moderatorem.
Cytat: el becetol w Grudnia 15, 2010, 16:52:59 pmMoże poprosimy mikołaja o mądrego moderatora. Mnie wyrzucili jak zrobiłem najlepszą rzecz dla tego forum
Ja też bym chciał moda, NIE ROBIŁBYM KOMPLETNIE NIC, zapanowałaby anarchia i tylko silni ludzie by przetrwali. je**ć umowę społeczną Hobbesa!!!
Niebieski pisał, czy zdał dzisiaj prawko?Wiadomość scalona: [time]Grudzień 14, 2010, 01:01:40 am[/time]K, widzę, że nie.
Obadajcie ten song, piwo stawiam dla osób znających wszystkie postacie przedstawione w "teledysku".
Nie będę o tym pisał, nie spodziewałem się po sobie zachowania godnego najgłupszej blondynki, 29 musze sie zrehabilitować.
Cytat: Lupi w Grudnia 14, 2010, 00:46:09 amNiebieski pisał, czy zdał dzisiaj prawko?Wiadomość scalona: [time]Grudzień 14, 2010, 01:01:40 am[/time]K, widzę, że nie.Nie będę o tym pisał, nie spodziewałem się po sobie zachowania godnego najgłupszej blondynki, 29 musze sie zrehabilitować.
Cytat: windomearl w Grudnia 15, 2010, 17:01:39 pmCytat: el becetol w Grudnia 15, 2010, 16:52:59 pmMoże poprosimy mikołaja o mądrego moderatora. Mnie wyrzucili jak zrobiłem najlepszą rzecz dla tego forum Jak bym zrobił jeszcze lepszą - dożywotnie bany za trolling na głównej. No ale skoro admin chce mieć tam kurwispęd, to ma.
A ja bym wypierdolił stąd wszystkich płaczków, którzy wiecznie jęczą o to samo jak ostatnie łajzy.
Zwijam.