Głosów w sumie: 72
o, a ryo i tak byl szejkiem
Mi też się nie chce wierzyć, zwłaszcza że jak zerknąłem z pół godziny później to było z 20 osób. Niemożliwe żeby taka różnica była. To na pewno sprawka jakiegoś HAKERASpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)czekam na linka
Cool story:Robiłem sylwka u siebie na chacie w wawie, zajebisty melanż itp. Tralala i w efekcie mam teraz dziewczynę która na codzień mieszka ode mnie o jakieś je**ne 800 km drogi. Ja kisze dupe w sączu a ona żyje w gdyni. ;(
To ładnie masz jak jesteś w związku po jednej imprezie.
Robiłem sylwka u siebie na chacie w wawie, zajebisty melanż itp. Tralala i w efekcie mam teraz dziewczynę która na codzień mieszka ode mnie o jakieś je**ne 800 km drogi. Ja kisze dupe w sączu a ona żyje w gdyni. ;(
Cytat: monio4 w Stycznia 04, 2011, 00:37:31 amRobiłem sylwka u siebie na chacie w wawie, zajebisty melanż itp. Tralala i w efekcie mam teraz dziewczynę która na codzień mieszka ode mnie o jakieś je**ne 800 km drogi. Ja kisze dupe w sączu a ona żyje w gdyni. ;(To ty nadal w tym wieku, że po kilku godzinach pytasz koleżankę, czy chce z tobą chodzić?
poka foto
Całkiem spoko wyglądało, szkoda, że godzina taka wczesna.
Następna okazja dopiero po końcu świata.
Nie ma to jak mieć jedne zajęcia w tygodniu, które na dodatek stały się godzinnym ustalaniem terminu egzaminu (którego akurat ja nie zdaję). Do poniedziałku mam wolne. Lupi nadal się zastanawiasz?Nie marnuję jednak czasu i oglądam po 6 filmów dziennie ok.
Stealth camo!!!!
Cytat: windomearl w Stycznia 04, 2011, 14:10:12 pmStealth camo!!!! Już na eyetoyu było
Ściągam wszystkie stare części crasha Very Happy
Cytat: windomearl w Stycznia 04, 2011, 14:28:46 pmŚciągam wszystkie stare części crasha Very HappyBandicoota? Dwójka najlepsza.