Głosów w sumie: 72
Po co mi zdjęcie jakiegoś Bożydara?
Ej, Karolina to ch**owe imię
za pieniążki Ci powiem w linku zdjęcia jest ukryty adres profilu, wklejasz to http://www.facebook.com/profile.php?id=TU i już:D
Kurde nie umim katakany, wiem że ostatni znak to TO Hiragane umim
DOBRA TARNIAK CIOTO, DALES SIE WROBIC NA FEJSBUKU W "SEE WHO VIEWS YOUR PROFILE" ! i mi wysylasz to na czacie, ochujales!
Co do nudy: my pojechaliśmy na szejka do Torunia (150 km w jedną stronę )I nawet sobie zdjęcie przy osiołku i Koperniku zrobiłem.
mosty
Cytat: svonston w Kwietnia 24, 2011, 14:24:30 pmmosty
http://www.wykop.pl/ramka/716119/te-zdjecia-utrwalaja-chwile-i-cos-jeszcze/
Witam po świętach.
Przecież na starówkę pojechaliśmy gamoniu. ;[
Bo jest na wjeździe do Torunia a chciało nam się żreć.
A ta pani z dildosem powoduje u mnie odruch wymiotny.
Łap Małpy!!!!Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Polski tytuł Ape Escape.
Pytanie: Czy teraz już wszystkie tytuły gier wydawanych przez SCE Polska będą tłumaczone na język polski?SCE Polska: Nie. Wybrane tytuły, które nie są planowane, jako długoterminowe marki, lub są adresowane do szerszych grup docelowych takich jak dzieci i rodziny mogą zostać wydane pod w pełni spolszczonymi tytułami. Decyzje są podejmowane indywidualnie dla każdej gry lub serii gier, mając na uwadze jak najlepszy jej rozwój w Polsce.Pytanie: Czy planujecie tłumaczyć na język polski markę Uncharted?SCE Polska: Nie. Uncharted 3 posiada już polski podtytuł "Oszustwo Drake'a".Pytanie: Czy planujecie tłumaczyć na język polski markę Resistance?SCE Polska: Nie mamy takich planów.Pytanie: Czy planujecie tłumaczyć na język polski markę God of War?SCE Polska: Nie mamy takich planów.Pytanie: Czy planujecie tłumaczyć na język polski markę Killzone?SCE Polska: Nie mamy takich planów.Pytanie: Jakie, inne tytuły gier wydawane w najbliższym czasie, będą w całości tłumaczone na język polski?SCE Polska: "Ape Escape" gra, która wymaga kontrolera ruchu PlayStation Move, zostanie wydana w Polsce pod tytułem "Łap Małpy". Tytuł adresowany jest do najmłodszych użytkowników PS3, a marka "Ape Escape" jest w Polsce praktycznie nieznana.Pytanie: Jakie, inne tytuły gier wydawane w najbliższym czasie, będą posiadały zarówno polski jak i angielski tytuł?SCE Polska: Na chwilę obecną nie mamy nic do ogłoszenia w tej kwestii. Kiedy tylko będziemy mieli do ogłoszenia dalsze informacje - przekażemy je.Pytanie: Jakie inne tytuły gier wydawane w najbliższym czasie będą posiadały angielski tytuł z polskim podtytułem?SCE Polska: "Uncharted 3: Oszustwo Drake'a" oraz "Ratchet & Clank: 4 za Jednego".