Głosów w sumie: 72
Rozmawiając o samochodach to wczoraj się bryknąłem Subaru Legacy 3.0 outback. W sumie nie to co TT, ale kur** powiem wam Panowie, że nie czuć kiedy to przyśpiesza. Sam jeżdżę Astrą Classic z 99 i przy 120 już urywa u dupę, silnik mało nie wyskoczy etc... a tutaj poezja. Naprawdę fajne są subarki, keidyś se kupie. ;]
Cytat: Ciapkas w Maja 21, 2011, 14:48:08 pmRozmawiając o samochodach to wczoraj się bryknąłem Subaru Legacy 3.0 outback. W sumie nie to co TT, ale kur** powiem wam Panowie, że nie czuć kiedy to przyśpiesza. Sam jeżdżę Astrą Classic z 99 i przy 120 już urywa u dupę, silnik mało nie wyskoczy etc... a tutaj poezja. Naprawdę fajne są subarki, keidyś se kupie. ;]Ja mając wrażenie że jade ~80-90 mialem na liczniku 160 :]
W formie krzyczącego starszego Pana z fają w mordzie. Na propsie takie ostrzegacze.Nadal nie rozumiem, jaka jest różnica dla kogoś, kto mieszka na 1 pietrze i wzwyż (bo na parterze są lokale użytkowe) w dodatku 50 metrów od parkingu, czy ja ustanę tyłem czy przodem.
Te starsze z wyższej półki też są wykonane tip top. Jak porównasz nową Pandę ze starą, to taki sam poziom mniej więcej. Wiadomo, standardy się podniosły, ale nie ma co porównywać Subaru Legacy do Astry z 99 roku...
musisz zapodać znak "dolca":B2+B2*F$3
Z tym dolarem to mnie w gimnazjum już chyba uczyli
Śmiejecie się śmiejecie, ale też na kurs planuję się zapisać w bliskiej przyszłości. Czekam tylko jak w urzędzie pracy rzucą ofertą na darmowe szkolenia, bo ponoć co roku są
Ciekawe czy jest też opcja, że jeden pracuje a dziesięciu się opierdala pod gruszą
Ja próbuję napisać kalkulator w C#, z tydzień mi to zajmie
Czemu te je**ne osobowki sie tak kuzwa trzesa i sa tak glosne
Przesiądź się z malucha na coś większego i lepiej wyciszonego i powinno pomóc...