Głosów w sumie: 72
http://static.mistrzowie.org/uimages/i18n/pl_PL//201105/1306364475_by_WojciechAsdapasda_500.jpgmejs?
spier**laj, tylko czasem wygrywales szyderco
Kurde, szukam sobie kasku na allegro i nagle jeden mi się spodobał. Klikam i patrzę, a to model o nazwie SYLVAN!
Cytat: BoBaN w Maja 26, 2011, 15:37:18 pmKurde, szukam sobie kasku na allegro i nagle jeden mi się spodobał. Klikam i patrzę, a to model o nazwie SYLVAN! Do takiego kasku pewnie motor gratis.
Cytat: Jacek84 w Maja 26, 2011, 08:49:47 amNa 10 Mb możesz mieć 100 razy gorszy pink niż na 2 Mb. Nie wiem w jakim języku można Ci to wyoślić.CytujCiekawe bo on ma internet z netii i pierwsze słyszę zeby netia z 10mega miała hooyowy ping, jak on nie narzekał na inne gry.Widzę xboty mało sie nie zapienią jak sie powiedziało prawde w oczy. Sam byłem zdumiony po tych waszych opowieściach o idelanym działaniu xbox live, tym większą miałem beke gdy co mecz kolesie latali mi nad głowami. A Lagi takie że kur** grać sie nie dało, oczywiście nie we wszystkich meczach bo to pewnie zależało od hosta, ale te shakowane mecze nie do przełknięcia
Na 10 Mb możesz mieć 100 razy gorszy pink niż na 2 Mb. Nie wiem w jakim języku można Ci to wyoślić.
Ciekawe bo on ma internet z netii
Mejs dalej w UK ?
tofek grasz w Pacific Rift po sieci ?
Mejs nie opowiadaj głupot.
No też mnie takie słuchy doszły
Może być najchujowsza popita to jest COLA
A ty Pawałku nie pij tyle, tylko eksbłoksa kupuj i preorderuje Giersy
Dobranoc.Zamykam!
Ja nie piję, serio, od sylwestra wypiłem może ze 2 piwa i max 6 kieliszków wódki.
Cytat: Solid Snake 1989 w Maja 26, 2011, 21:03:18 pmJa nie piję, serio, od sylwestra wypiłem może ze 2 piwa i max 6 kieliszków wódki. Ja nie piję już prawie 3 lata więc przegrałeś - kilka piwek i szklanka łyski się nie liczy.