Głosów w sumie: 72
Cytat: szmajdzik w Maja 27, 2011, 00:29:03 amJak się zbiorą Red, Pok, Tofek, Dydol, Ghostie i reszta osób z dawnych ustawek jak np. Stalker to dopiero będziesz miał nudę Jeszcze michalc aka Cybul69 i tninja aka tninja. Było tych ludzi.
Jak się zbiorą Red, Pok, Tofek, Dydol, Ghostie i reszta osób z dawnych ustawek jak np. Stalker to dopiero będziesz miał nudę
ALE WESZLO ARGHHH Na Jacinto to syf dla mnie byl na maxa , ale reszta map ... szlo mi dobrze. Kocham te ustawki , z taka ekipa mozna grac . Brakowalo nam ludzia , szkoda ze REDzika (daaawno go ni ma , podobnie jak Tango i Sory ) ni bylo bo lubie jak koles sie smieje . Cybul , lwie serce Cie dopadnie zobaczysz ! Wtedy odksztusisz to co powiedziales . Lukas nabiera formy i to masakrczynej Same Heady ze snajpy no normalnie szok (dawaj +! ) . Panowie ! Kurna ! Kiedy powtorka ?! Smiania bylo na calego .
Musiałem wyjść, ech siła wyższa, a strasznie chciałem zostać, zwłaszcza że się spóźniłem Ale atmosfera jak zwykle w tym gronie była świetna Pok + boom = uciekać gdzie pieprz rośnie, podobnie z Selopem i shotgunem i Dydolem z miotaczem. Lukas natomiast zostaje snajperem tygodnia bo to co wyprawiał przechodzi pojęcie Piła hmm no zawsze będzie, osobiście mam nadzieje na ptacha który będzie obniżać ją.Do następnego Panowie oby jak najszybciej
Nie ma sprawy stary Rozumiemy :] . Ale za pokute kolejna ustawka . Megamegamegauberdupersuper : Grudzień 20, 2008, 22:24:51 pmLukas tylko Headshitow walil ze masakra Gnojek jeden tyle razy leb starcilem . Nie wiem co bylo na Jacinto ... Stoje kolo kolesia 0,5m , strzal , a ten nic kompletnie ;/ nawet krwi ni ma . Ale co tam , na poprzednich mapkach dla mnie bylo dobrze i super :] . Teamy byly super ustawione , a jajca masakrczyne . Wkurzal mnie strasznie Lwie Serce jak jechal Cybula . Pozniej niezla polewke z kolesia mielismy hehe . Ktos powiedzial zebysmy grali tylko na smokei hehe masakryczny tekst . Lagow ogolnie brak , jak na Szmajdzikka Hoscie jak i na Lukasa . Dobra koniec tego gadania , musze to zrobic !!BIG USTAWKA Zapraszam na ustawke ! Odbedzie sie 27.12 tj. Sobota o godz. 20.00 . Serdzecznie zapraszam ! ps. "F"pis
Dobrze było^^ spoko ustawka : Grudzień 20, 2008, 23:13:26 pmJesteśmy jak jedna Rodzina
Xboty transformacja i rollujemy się, czas wyplenić SDF z tego jakże znamienitego forum.
Mejs kur**, jak chcesz wrzucać takie foty to pozbądź się stulejki !
Fiuta nie widzieliście ? Panowie odpalić muzyke i zjeżdżać powoli.
Mi tam psn działa i czekam na bonusy od sony. Ale skóry z tej okazji ściągać nie będę Wiadomość scalona: Maja 27, 2011, 00:55:53 amCytat: Mejs w Maja 27, 2011, 00:52:28 amFiuta nie widzieliście ? Panowie odpalić muzyke i zjeżdżać powoli.Przed snem kur**.
Zostawiam uchylone jakby ktoś spać nie mógł Może ktoś jeszcze nie widział twojego pisiora.Wiadomość scalona: [time]Maj 27, 2011, 01:07:56 am[/time]Dobranoc Panie Nyndża.
kur** ja właśnie prowadzę ciężarówkę i przeglądam forum na fonie. Jest warto takich pisiorow to się w życiu na codzień nie ogląda:-DWiadomość scalona: [time]Maj 27, 2011, 01:19:07 am[/time]
kur** na 9 do roboty
ULTIMA W KATOWICACH
Teraz już nie wystarczy żeby pralka tylko prała. Musi jeszcze techniawkę napier**lać.
Cytat: tytacz w Maja 27, 2011, 09:15:22 amULTIMA W KATOWICACH Gdzie?
Nie chce mi się zapierdalać na drugi koniec miasta. kur**
Marcin ty kuhwo a PSN już chodzi ?