Głosów w sumie: 72
Kunie, Ty pracujesz normalnie nie? Zawsze się zastanawiałem jak by to było na drugi dzień po ostrym piciu pójśc do roboty.
Da się.
Na razie miałem własciwie przyjemność obcować tylko z nauczycielami jeśli idzie o regularną pracę i niestety z wiadomych przyczyn zawsze byli bezkacowi.
Na Twoim miejscu cieszyłbym się z tego powodu. Mniej ciągnie do wódy.
Cytat: Ciapkas w Maja 30, 2011, 22:16:16 pmNa razie miałem własciwie przyjemność obcować tylko z nauczycielami jeśli idzie o regularną pracę i niestety z wiadomych przyczyn zawsze byli bezkacowi.Tak ci się tylko wydaje.
Cytat: Kert w Maja 30, 2011, 22:39:57 pmNa Twoim miejscu cieszyłbym się z tego powodu. Mniej ciągnie do wódy.Znaczy ciągnie, nie ciągnie - po prostu piję. Smaku nie lubię, ale od kiedy napiłem się wody Zuber wódka smakuje jak przyprawiona woda. Naprawdę polecam, przeżycia niesamowite. ;]
Złota zasada w moim przypadku - dużo płynów towarzyszących, nie mieszać i mało jeść (najlepiej najeść się na pół godziny przed imprezą i potem nic nie ruszać na stole). Jeszcze mnie ta metoda nie zawiodła, a poranne wyjście do pracy nie przypomina gehenny.
Najgorzej jest jak czlowiek wstaje i uswiadamia sobie ze jest Niemcem.
Cytat: Lem w Maja 30, 2011, 22:56:12 pmNajgorzej jest jak czlowiek wstaje i uswiadamia sobie ze jest Niemcem.Fixed
Prawa mniejszosci narodowych sa tu lamane! Zaraz wam ten grajdolek zamkna chu**!
DO PORZĄDNEJ SZKOŁY MNIE MAMA ZAPISAŁA WIEC WYPRASZAM SOBIE.
Dopiero 366 strona? O jasny ch**
czy to nie jest czasem zdjecie Lema?http://static.nomusk.pl/0d812ec8d9af4b69213c372aee0b7f3c.jpg