Głosów w sumie: 72
Nie wiem o co chodzi i co to za gra, ale ja bym brał w ciemno tą kukurydzę za uran.
@ogurjest jest;)http://www.civ.org.pl/downloads.php?lang=Pol&type=Civ4§ion=ModyBardzo dobrze współpracuję z grą.3 polskich przywódców do wyboru. Ze specjalnych obiektów/jednostek masz sejmik, husarie i ew ułanów.ale bodaj musisz mieć wszystkie dodatki.
Nie ma religii
A bierzmowanie pewnie macie.
działa wam spis.gov.pl?
W dniu 16 czerwca br. upływa termin samospisu internetowego. W przypadku problemów z uwierzytelnieniem do formularza internetowego w dniu 16 czerwca do godz. 20:00 będzie istniała możliwość przesłania zgłoszenia do konsultanta infolinii w celu umożliwienia dostępu do formularza internetowego (po poprawnej weryfikacji danych). Bieżące zgłoszenia będą obsługiwane do godz. 22:00.
Cytat: piter86 w Czerwca 16, 2011, 17:01:54 pmMiłego dnia Panowie , Panie i inne Szpaki.Łohohoho beka.
Miłego dnia Panowie , Panie i inne Szpaki.
ktoś wie do której godziny można się rejestrować?bo jak zwykle nikt nie może napisać w prost tylko tak żeby człowiek nie zrozumiałCytuj W dniu 16 czerwca br. upływa termin samospisu internetowego. W przypadku problemów z uwierzytelnieniem do formularza internetowego w dniu 16 czerwca do godz. 20:00 będzie istniała możliwość przesłania zgłoszenia do konsultanta infolinii w celu umożliwienia dostępu do formularza internetowego (po poprawnej weryfikacji danych). Bieżące zgłoszenia będą obsługiwane do godz. 22:00. ch**, chyba porejestrowane, ciągle mi wywala time out.
Cytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 16, 2011, 21:32:29 pmktoś wie do której godziny można się rejestrować?bo jak zwykle nikt nie może napisać w prost tylko tak żeby człowiek nie zrozumiałCytuj W dniu 16 czerwca br. upływa termin samospisu internetowego. W przypadku problemów z uwierzytelnieniem do formularza internetowego w dniu 16 czerwca do godz. 20:00 będzie istniała możliwość przesłania zgłoszenia do konsultanta infolinii w celu umożliwienia dostępu do formularza internetowego (po poprawnej weryfikacji danych). Bieżące zgłoszenia będą obsługiwane do godz. 22:00. ch**, chyba porejestrowane, ciągle mi wywala time out. A dlaczemu chcesz to zrobić koniecznie przez neta?
Cytat: Ciapkas w Czerwca 16, 2011, 22:12:55 pmCytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 16, 2011, 21:32:29 pmktoś wie do której godziny można się rejestrować?bo jak zwykle nikt nie może napisać w prost tylko tak żeby człowiek nie zrozumiałCytuj W dniu 16 czerwca br. upływa termin samospisu internetowego. W przypadku problemów z uwierzytelnieniem do formularza internetowego w dniu 16 czerwca do godz. 20:00 będzie istniała możliwość przesłania zgłoszenia do konsultanta infolinii w celu umożliwienia dostępu do formularza internetowego (po poprawnej weryfikacji danych). Bieżące zgłoszenia będą obsługiwane do godz. 22:00. ch**, chyba porejestrowane, ciągle mi wywala time out. A dlaczemu chcesz to zrobić koniecznie przez neta?ja tez zrobilem przez neta, co mi do domu beda przychodzic muly jakies :<
Jeden z tych zwierzy znajduje się w Centrum Nauki Kopernik. Polecam się pobawić bo frajda jak ja pier**le. Chciałbym mieć coś takiego, tylko 9700 euro to dla mnie trochę nierealna sprawa. lol