Głosów w sumie: 72
Wczoraj w Empiku widzialem w ch** vintage dziewczynke jakies meskie buty skorzane za kostke, porulowana skarpeta biala do polowy lydy, spodnica w grochy jakies czy cos oczywiscie prawie pod cyckami i kur** jakas rozowa gorate dziewuszki naprawde mysla, ze to ladnie wyglada?
Cytat: svonston w Czerwca 18, 2011, 12:45:26 pmWczoraj w Empiku widzialem w ch** vintage dziewczynke jakies meskie buty skorzane za kostke, porulowana skarpeta biala do polowy lydy, spodnica w grochy jakies czy cos oczywiscie prawie pod cyckami i kur** jakas rozowa gorate dziewuszki naprawde mysla, ze to ladnie wyglada?ja bym brał, takie alternatywnena siłę są fajne
A ja nasmarowałem sobie łańcuch i ochlapałem przy tym felgę, co w połączeniu z przejażdżką zaowocowało kluchami z kurzu i piachu na kołach. Weź to teraz doczyść jak to jest tłuste i lepiące. Muszę chyba zainwestować w jakiś specjalny preparat.
BAN kur**
Nie obrażaj ludzi bo minusy dostaniesz!
Mejs ty zjebany pedałku, przestań do mnie pisać zdboczuchu. Tak popierdolonego kretyna nie ma na tym forum.
Cytat: Devilek w Czerwca 18, 2011, 22:19:33 pmNie obrażaj ludzi bo minusy dostaniesz!Przychodze po 12 godzinach pracy , czytam a to ta kur** mejs znów do mnie pisze, przecież to jest chore dziecko.
nie napiszę
Cytat: Tomasz w Czerwca 18, 2011, 22:18:07 pmMejs ty zjebany pedałku, przestań do mnie pisać zdboczuchu. Tak popierdolonego kretyna nie ma na tym forum. Tomek co się dzieję ? Po prostu Cię lubię, myślę że jesteś w porządku chłopakiem i że jest szansa na coś więcej.
Wsadz sobie palec do dupy, moze Ci ulży
CytujWsadz sobie palec do dupy, moze Ci ulżyDoświadczony
leszcze cienkie co nic o zyciu nie wiedza, po ch** dyskutujesz? luzik