Głosów w sumie: 72
Cytat: prart w Listopada 17, 2011, 15:28:55 pm!POST NR 3000!!POST NR 5000!
!POST NR 3000!
Wam też tak zamula przeglądarkę i klatkuje, jak gracie w tą gierkę na guglu?
Cytat: Kert w Listopada 23, 2011, 09:34:22 amWam też tak zamula przeglądarkę i klatkuje, jak gracie w tą gierkę na guglu?U mnie wsio ok (najnowsza Opera+najnowszy Adobe Flash).
Wejdźcie na główną google i klikajcie w logo.
Cytat: prart w Listopada 23, 2011, 08:30:58 amWejdźcie na główną google i klikajcie w logo.Nie kumam zakończenia tej gierki. Anyways
Widziane w 1410
Maszyna na końcu wytwarzała wszystko o czym pomyśleli i jak ziomek pomyślał o niczym to wszystko ch** wziął.
Cytat: windomearl w Listopada 23, 2011, 13:29:24 pmMaszyna na końcu wytwarzała wszystko o czym pomyśleli i jak ziomek pomyślał o niczym to wszystko ch** wziął.No to wiem co się wydarzyło, mi chodziło o przekaz tej całej historii. W końcu to Lem.
gratsy
Ja jakos nie zauwazylem, zeby od 'trenowania' sie poprawiala glowa do picia.
Kiedyś to jak piłem częściej to tak nie działało
Cytat: Solid Snake 1989 w Listopada 23, 2011, 22:10:24 pmKiedyś to jak piłem częściej to tak nie działałoNo a ja wlasnie tak nie mam i tak tylko sobie pisze.
Burżuj.
Spektakularne porwania, tortury i przemyt narkotyków. Bohaterowie przedstawianych przez nas zdarzeń, w pogoni za przygodą lub szybkim zarobkiem, znaleźli się w sytuacjach wyjątkowo niebezpiecznych.