Głosów w sumie: 72
Kaminska jest fajna!
A ostatnio jak bylem lekko spity, typiarka do mnie PJONA, a ja je* jej zolwika. Takie cool story.
Cytat: svonston w Stycznia 09, 2012, 15:28:21 pmCytat: Ryo w Stycznia 09, 2012, 15:13:12 pmTo dawaj na avka, jak svon swoją nieletnią miłość.TE, MASZ COS PRZECIWKO NAM?Looz, ja bym Ulę Brzydulę ruchał, więc ok.
Cytat: Ryo w Stycznia 09, 2012, 15:13:12 pmTo dawaj na avka, jak svon swoją nieletnią miłość.TE, MASZ COS PRZECIWKO NAM?
To dawaj na avka, jak svon swoją nieletnią miłość.
Samo logo byłoby lepsze, z dwoma pałami nadawałoby się już na kwejka za bardzo.
Cytat: wojteq w Stycznia 09, 2012, 16:50:02 pmSamo logo byłoby lepsze, z dwoma pałami nadawałoby się już na kwejka za bardzo.kur** jaki hipster
Cytat: +Centylion+ w Stycznia 09, 2012, 17:30:08 pmCytat: wojteq w Stycznia 09, 2012, 16:50:02 pmSamo logo byłoby lepsze, z dwoma pałami nadawałoby się już na kwejka za bardzo.kur** jaki hipsterPatrzcie go, amerykie odkrył.
http://www.wykop.pl/ramka/995307/google-amazon-facebook-i-wikipedia-rozwazaja-wylaczenie-uslug/Iras pewnie siedzi w swoim szałasie z brzozowych gałęzi, oprawia zaostrzonym otoczakiem świeżo upolowanego borsuka i choć gówno wie to nadal jest za SOPA. Bo oczywiscie tylko wszyscy w internecie poza nim to debile.
Aha, no i chciałbym zobaczyć, jak "zasysasz wikipedię"
Ale siejesz panike, ziomek. Naprawde wierzysz w to, ze za kilka lat bedzie wylaczone pol Internetu jak w Chinach, bo wejdzie SOPA?
Na razie nie wierze ale to nie znaczy że mam zgadzać się...
Na razie nie wierze
Jak to gówno przejdzie