Głosów w sumie: 72
http://www.pudelek.pl/artykul/37599/grycanki_pozywaja_za_krytyke_wygladu/Moze i mnie za to posadza ale, kurde one sa paskudne, wszystkie trzy
hardcorowy program na tvn turbo polecam, top 20 wypadków taki fail compilation z komentarzem
To prawda że el testosteron ma walczyć z hardcorowym koksem w klatce ??
Dla Burneiki będzie to debiut w MMA. Smaczku tej rywalizacji dodaje fakt, że jeszcze niedawno "Hardkorowy Koksu" kpił w wywiadach z Najmana.- Ja z nim w ringu? Ahhh... Chłopie! On by się sam znokautował. Ja nie musiałbym nic robić. Bym tylko stał, Najman kopnąłby mnie i się przewrócił. To byłby chyba koniec - mówił Burneika w wywiadzie dla MMAnia.pl.Dziś wiadomo już, że 27 kwietnia Najman i Burneika spotkają sie w ringu.Pytanie tylko, czy to jeszcze sport, czy już show-biznes?
Lol witam.Dzisiejszego wieczoru siedziałem sobie i piłem duże ilości naraz piw. Podczas moich rozmyślań postanowiłem, że gdy już będę bogaty jak sam skur**syn, to przez cały rok (a konkretniej to 365 dni) będę wykonywał rzeczy, które są dla mnie nowe. Innymi słowy, na każdy dzień, nowy rzecz do zrobienia. Ale taki na pełnej piździe (rzecz, nie dzień). Dawać pomysł na każdy dzień. Jak pierwszy buc napisze, to daje takie coś: #1 zrób coś tam. Drugi buc daje: #2 zrób drugą rzecz, i tak dalej. Tylko bez jakichś odrealnionych gówien, w stylu zjedz obiad dupą czy coś. jazda świnie
Przypadkiem w archiwalnych tematach natrafiłem na wypociny tego błyskotliwego jegomościa. Poniżej próbka jego osobliwych przeżyć + wizualizacja z kim mamy do czynienia.CytujLol witam.Dzisiejszego wieczoru siedziałem sobie i piłem duże ilości naraz piw. Podczas moich rozmyślań postanowiłem, że gdy już będę bogaty jak sam skur**syn, to przez cały rok (a konkretniej to 365 dni) będę wykonywał rzeczy, które są dla mnie nowe. Innymi słowy, na każdy dzień, nowy rzecz do zrobienia. Ale taki na pełnej piździe (rzecz, nie dzień). Dawać pomysł na każdy dzień. Jak pierwszy buc napisze, to daje takie coś: #1 zrób coś tam. Drugi buc daje: #2 zrób drugą rzecz, i tak dalej. Tylko bez jakichś odrealnionych gówien, w stylu zjedz obiad dupą czy coś. jazda świnieZabawne persona czasem na forum witają, szkoda że ostatnio coraz mniej takich
Pamiętam, że ktoś napisał, że to Czacha i Mięśniak z Power Rangers.
"No shit" hehe.
http://www.youtube.com/watch?v=6MVFwCx7AkA&feature=youtu.be
Ale ta Polina jest fajniutka