Głosów w sumie: 72
Nie mam czasu pograć w uncharted
A mi sie udaje laczyc nauke na poprawke, prace domowe i granie w UNCHARTED!!!!!11!1!
Jak w homoklubie wygladaja.
To jeszcze nic ja pod koniec lutego zeszlego roku, dokladnie 30 lutego, otarlem sie o lemura w siedleckim zoo. W pozycji horyzontalnej, tylem do parkingu, przodem do rzeki, obok przedszkola dla weteranow bitwy pod Lesienicami. Nikt z dyrekcji tego nie zauwazyl, ale potem mialem wyrzuty sumienia wszedzie i zielono-rozowe plamy na ogonie i musialem odwiedzic urologa, ktory zalamal rece w stawie lokciowym. Teraz jest juz dobrze, pale fajke z tytoniem islandzkim i koncze czytac niekonczaca sie opowiesc.
Najlepszy motyw jak laska pakuje sobie ogóra w paszcze.
Ciekawe jakim to kur** cudem się stało??
http://www.demilked.com/human-eye-macro-photography-suren-manvelyan/Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Najwięcej online: 452 (Styczeń 03, 2011, 14:09:40 pm)
Cytat: dark\ w Lutego 13, 2012, 17:51:55 pmNajwięcej online: 452 (Styczeń 03, 2011, 14:09:40 pm) Zróbmy na GO flaszmoba żeby podbić wynik. Ustawka na daną godzinę + nius na innych forach że będziemy rozdawali na forum klucze do bety jakiejś gry czy ch**.
Jeszcze znowu nas zarażą jakimś hivem na stałe, jak Sylvanem z Neo Plus.
jest rozwiązanie. fala banów po udanej akcji a beta to najlepiej diablo3, że niby go nawiązuje współpracę z blizzardem i ma 100 kluczy na zamknięte testy do rozlosowania, dla ludzi którzy zalogują się takiego i takiego dnia, nowi userzy też się liczą.