Głosów w sumie: 72
Cytat: Kert w Czerwca 03, 2012, 23:24:45 pmCytat: Ryo w Czerwca 03, 2012, 18:43:35 pmPierwsze wesele, na którym byłem, gdzie większość lasek to dobre dupy.Twoja partnerka pewnie była zachwycona, gdy non stop wodziłeś wzrokiem po innych pannach Cytat: Lem w Czerwca 03, 2012, 23:29:38 pmPewnie ma tak tluste powieki, ze nie wiadomo kiedy patrzyl na swoja panne a kiedy wodzil wzrokiem po innych!GRUBAS JEDEN.Cytat: Kert w Czerwca 03, 2012, 23:34:39 pmŁadnie to tak naśmiewać się z e-kolegi?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)I jak mu stanął na widok jakiejś dobrej, to spod brzucha i tak nie było widać. Same plusy.Cytat: Lem w Czerwca 03, 2012, 23:38:14 pmNawet jakby byl chudy to by nie bylo widac Na szczęście mam kumatą partnerkę, która sama przyznała, że dobre suki są na weselu. Co do tuszy, to na dzień dobry wyrwałem tekstem od kumpla, którego nie widziałem kilka lat, że spuchłem i mnie prawie nie poznał. Niestety, przebyta kilka lat temu choroba, tona leków, magisterka, forum, lenistwo, praca przyczyniły się, że wyłapuję pociski. Na szczęście aby 8 kg dzieli mnie od normalności. Od jutra rusza dietka i skakanka Lee. Zobaczycie jak schudnę
Cytat: Ryo w Czerwca 03, 2012, 18:43:35 pmPierwsze wesele, na którym byłem, gdzie większość lasek to dobre dupy.Twoja partnerka pewnie była zachwycona, gdy non stop wodziłeś wzrokiem po innych pannach
Pierwsze wesele, na którym byłem, gdzie większość lasek to dobre dupy.
Pewnie ma tak tluste powieki, ze nie wiadomo kiedy patrzyl na swoja panne a kiedy wodzil wzrokiem po innych!GRUBAS JEDEN.
Ładnie to tak naśmiewać się z e-kolegi?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)I jak mu stanął na widok jakiejś dobrej, to spod brzucha i tak nie było widać. Same plusy.
Nawet jakby byl chudy to by nie bylo widac
Wpisalem w google grafika schabowy i mi wyskoczylo
ogladam film "maczeta" I tak sie zastanawiam czy widzialem gorsze gowno kiedys,. moze kick ass? ale chyba nie,
Ogur, jak nie będzie svonstona to wbijasz na zlot?
Mowisz, ze ten pulpet na zdjeciu to ty?
Tak. Mecz legii.
Dawać, jeszcze jest trochę miejsca.
E gimbusy!! Jest patch do BF3Do roboty byscie sie jakiejś zabrali anie tylko na forumie bzdety piszecie
Cytat: CancerPL w Czerwca 04, 2012, 11:34:06 amE gimbusy!! Jest patch do BF3Do roboty byscie sie jakiejś zabrali anie tylko na forumie bzdety piszeciePogram dzisiaj w Maxa i możemy pyknąć w BF3.
Ja to bym sie zastanawiał czy dziś patcha zassać zdążysz