Głosów w sumie: 72
<ok>
Ja pier**le i Ty Wooyek jesteś modem a gówno piszesz i tylko śmiecisz we wszystkich tematach, skopiuj sobie ten tekst na swoim e-penisie...
Cytat: Devilek w Czerwca 20, 2012, 23:13:46 pmJa pier**le i Ty Wooyek jesteś modem a gówno piszesz i tylko śmiecisz we wszystkich tematach, skopiuj sobie ten tekst na swoim e-penisie...Cmoknij mnie w trąbe tępy chuju Teraz już na legalu możesz pisać na mnie skargę
Budzę się od kilku dni dokładnie o tej samej godzinie całkowicie zlany potem. CHYBA UMIERAM W ŚRODKU
To na tym forum jest jakaś moderacja ?
Cytat: Kert w Czerwca 21, 2012, 09:05:14 amTo na tym forum jest jakaś moderacja ?Po co moderacja, wszyscy sie ladnie przeciez zachowuja.
rozumiesz prywaty w co drugim temacie, przy okazji ku uciesze innych użytkowników czytających te posty
Jeżeli przez "ładnie się zachowują" rozumiesz prywaty w co drugim temacie, przy okazji ku uciesze innych użytkowników czytających te posty, to zgadzam się.
O 5:40. Oczywiście, że mnie dręczy problem, koleżanka z mieszkania wie, ale zdecydowanie nie mój typ. Odwiedziłem rodziców, kazali mi iść do psychiatry. Smuteczek.
Cytujrozumiesz prywaty w co drugim temacie, przy okazji ku uciesze innych użytkowników czytających te postyno, więc jak się wszyscy cieszą to po co nam moderacja
Nieważne, kto się cieszy, ważne KTO SIĘ ŁADNIE ZACHOWUJE, a o to dbać powinna moderacja, co wcale oczywiscie nie oznacza, że obecna sytuacja mi nie odpowiada
Cytat: Tomasz w Czerwca 20, 2012, 22:44:50 pmPO = Dno ,je**ć pseudo PolakówPokurwuj jeszcze troche w innych tematach.
PO = Dno ,je**ć pseudo Polaków
Działa wam YouTube?
Cytat: Kert w Czerwca 21, 2012, 09:25:58 amNieważne, kto się cieszy, ważne KTO SIĘ ŁADNIE ZACHOWUJE, a o to dbać powinna moderacja, co wcale oczywiscie nie oznacza, że obecna sytuacja mi nie odpowiadaI PO CO TE POSTY SOM W TAKIM RAZIE
Pierwszy dzień astronomicznego lata, a za oknem nakurwia deszcz.
Cytat: piter86 w Czerwca 21, 2012, 09:50:13 amPierwszy dzień astronomicznego lata, a za oknem nakurwia deszcz.A u mnie napierdala słoneczkiem az miło
Cytat: Piter_neo w Czerwca 21, 2012, 09:31:34 amDziała wam YouTube?Tak. A allegro?
Cytat: windomearl w Czerwca 20, 2012, 22:50:07 pmCytat: Tomasz w Czerwca 20, 2012, 22:44:50 pmPO = Dno ,je**ć pseudo PolakówPokurwuj jeszcze troche w innych tematach.Ty mnie chłopcze nie strasz, jak masz mnie zbanować to to zrób
Cytat: svonston w Czerwca 21, 2012, 09:32:13 amCytat: Piter_neo w Czerwca 21, 2012, 09:31:34 amDziała wam YouTube?Tak. A allegro?Tak, a forum?
Cytat: Ryo w Czerwca 21, 2012, 10:23:49 amCytat: svonston w Czerwca 21, 2012, 09:32:13 amCytat: Piter_neo w Czerwca 21, 2012, 09:31:34 amDziała wam YouTube?Tak. A allegro?Tak, a forum?Nie, a tobie?