Ok, mam prośbę. Czy ktoś posiada jeszcze Soul Calibura II (raczej obojętnie na którą platformę)? Przypomniałem sobie nagle coś dziwnego. W dwójce można było wejść w profil postaci, przeczytać bio i odsłuchać wypowiadanych kwestii. Dawno temu byłem tak podjarany grą, że odsłuchiwałem wypowiedzi w prawie każdym języku dostępnym w grze aby wiedzieć jak zapisać ciekawsze kwestie w danym języku. I tak wypadło w końcu na kombinację Nightmare + j. niemiecki. Przewijam listę, a tu cytat z Star Wars: "Luke, ich bin deine father" (czy jakoś tak. Szwabski mi nie po drodze). I teraz mam mętlik w głowie czy to serio miało miejsce. Nie wierzę w to, żebym sobie to ubzdurał. Nigdzie w sieci nie mogę tego znaleźć. Tak jakby nikt o tym nie wiedział, albo nie przejął się, aby to gdzieś walnąć.
Dlatego prośba dla kogoś z tą grą. Sprawdźcie to. Ustawcie niemiecki, wybierzcie Nightmare'a i przewińcie listę jego wypowiedzi. Ja grałem na Gacku, wersja premierowa PAL (nie wiem, czy to ma coś do tego). Niech mi ktoś pomoże, bo nie zasnę.