Głosów w sumie: 72
Co wy tam o wiertarkach wiecie Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Żeby nie odróżniać wiertarki od pilarki szablastej?
Pracowałem kiedyś obok Ostrowa Wielkopolskiego, ogólny podziw dla germańskiej nacji wychodzący w rozmowach z mieszkańcami był wręcz niezdrowy dla uszu.
Zamaist czytac forumka czytaj książkę.Noś więcej pudeł czy coś. NIE MA OPIERDALANIA SIĘ
sztuka !
Gośc na deskorolce
Bawił się ktoś z was w zakłady na stronach typu bet-at-home? Chyba dziś założę konto, ale zastanawiam się czy to nie jest jakaś ściemniona padaka i ogólnie jak to działa. Podpowiedzcie coś.
Z tym obstawianiem online to wiem, żeby nie brać od nich żadnych "bonusowych" 50zł na start.
Cytat: tytacz w Czerwca 24, 2012, 12:22:38 pmZ tym obstawianiem online to wiem, żeby nie brać od nich żadnych "bonusowych" 50zł na start.Czemu?
za darmo to można w ryj dostać
tytacz - to nie są problemy tylko regulamin promocji, a jak ktoś nie jest w stanie np. obrócić całej kasy trzy razy po kursie 1.6, to lepiej niech sie zakładów w ogóle nie tyka.
Grałem w totomixie(??) jako szczeniak w czasie mundialu 2002, wiec ogólnie nic nie pamiętam i nie wiem co i jak. Teraz chcę się pobawić raczej w F1. Dzięki koledzy poczytam sobie.
Cytat: wojteq w Czerwca 24, 2012, 12:15:17 pmBawił się ktoś z was w zakłady na stronach typu bet-at-home? Chyba dziś założę konto, ale zastanawiam się czy to nie jest jakaś ściemniona padaka i ogólnie jak to działa. Podpowiedzcie coś.Ja obstawiam na tobet.com. Co tu dużo mówić, grałeś kiedyś u bukmachera? To to działa niemal identycznie jak taki stacjonarny sts czy profesjonał (teraz to się chyba fortuna nazywa?). Z piłką wygląda sprawa prosto. Masz do obstawiania mecz kto wygra albo czy remis, mozna dokladny wynik na takie euro jest masa dodatkowych dziwnych zakladow ale sam sobie to obczaisz. Zanim zaczniesz grać, musisz im przelać kase i masz ja pozniej do wykorzystania w zakladach. Jak z wyplatami nie wiem, bo zazwyczaj na zero wychodze
Co wyścig to inny zwycięzca. Jeszcze w historii F1 nie było takich roszad w czołówce.