Głosów w sumie: 72
Skoro żarcie nie pomaga, to próbowałeś jakichś gainerów iip.? Nie znam się na tym, bo nigdy nie brałem i nie mam zamiaru, ale widzę po kumplach niektórych, że robię się z nich miśki.
Cytat: Ryo w Lipca 18, 2012, 09:09:59 amSkoro żarcie nie pomaga, to próbowałeś jakichś gainerów iip.? Nie znam się na tym, bo nigdy nie brałem i nie mam zamiaru, ale widzę po kumplach niektórych, że robię się z nich miśki.Nie probowalem takich bajerow. Zarcie nie pomaga, wchlaniam wszystko, wszedzie i zawsze, popijam piwem i jestem chudy jak patyk. Od zawsze na zawsze.
Szkoda. Pomimo wszystko mam nadzieję, że cię oszukają.
Ciezko bedzie oszukac, bo to ja sprzedaje. A tak poza tym, to nie wiem, czemu jestes obrazony, wiec fajnie.
vonston
Cytat: Patosław w Lipca 18, 2012, 12:22:01 pmvonstonJuz mnie kurwa nie wyganiaj.
Cytat: svonston w Lipca 18, 2012, 09:14:02 amCytat: Ryo w Lipca 18, 2012, 09:09:59 amSkoro żarcie nie pomaga, to próbowałeś jakichś gainerów iip.? Nie znam się na tym, bo nigdy nie brałem i nie mam zamiaru, ale widzę po kumplach niektórych, że robię się z nich miśki.Nie probowalem takich bajerow. Zarcie nie pomaga, wchlaniam wszystko, wszedzie i zawsze, popijam piwem i jestem chudy jak patyk. Od zawsze na zawsze. Ja mógłbym wpieprzać pasze dla świń a i tak ważyłbym niecałe 65 kg
Cytat: Patosław w Lipca 18, 2012, 12:09:17 pmCytat: svonston w Lipca 18, 2012, 09:14:02 amCytat: Ryo w Lipca 18, 2012, 09:09:59 amSkoro żarcie nie pomaga, to próbowałeś jakichś gainerów iip.? Nie znam się na tym, bo nigdy nie brałem i nie mam zamiaru, ale widzę po kumplach niektórych, że robię się z nich miśki.Nie probowalem takich bajerow. Zarcie nie pomaga, wchlaniam wszystko, wszedzie i zawsze, popijam piwem i jestem chudy jak patyk. Od zawsze na zawsze. Ja mógłbym wpieprzać pasze dla świń a i tak ważyłbym niecałe 65 kgPierdolicie. Pewnie byście policzyli kalorie i z tego wpierdalania by wam 1500 kcal wyszło
Wątpię, żebyś na śniadanie jadł jajecznicę z sześciu jaj.
Z 4, smazona na smalcu, z kielbasa. Czemu uwazasz, ze jest tutaj ponizej 500 kalorii?
A Ty to nie jesteś KAWAŁ BYKA? Kiedys jakąs focie widziałem z jakimś bykiem myslalem ze to TY.
Cytat: svonston w Lipca 18, 2012, 12:51:03 pmZ 4, smazona na smalcu, z kielbasa. Czemu uwazasz, ze jest tutaj ponizej 500 kalorii?Z kiełbasą na smalcu to może i, ale nadal to jest jeden posiłek i marne 500 kcal.
Do tego kebab ~1000 kcal i już jest siemano.
Cytat: Patosław w Lipca 18, 2012, 12:09:17 pmCytat: svonston w Lipca 18, 2012, 09:14:02 amCytat: Ryo w Lipca 18, 2012, 09:09:59 amSkoro żarcie nie pomaga, to próbowałeś jakichś gainerów iip.? Nie znam się na tym, bo nigdy nie brałem i nie mam zamiaru, ale widzę po kumplach niektórych, że robię się z nich miśki.Nie probowalem takich bajerow. Zarcie nie pomaga, wchlaniam wszystko, wszedzie i zawsze, popijam piwem i jestem chudy jak patyk. Od zawsze na zawsze. Ja mógłbym wpieprzać pasze dla świń a i tak ważyłbym niecałe 65 kgA Ty to nie jesteś KAWAŁ BYKA? Kiedys jakąs focie widziałem z jakimś bykiem myslalem ze to TY.Ja po 8miechach nieprzerwanego upojenia alkoholowego schudłem 2kg ale wygladam jakbym wiecej schudł bo muły mi sie strasznie zmniejszyły a brzuszek piwny sie zrobil.Cytat: Iras w Lipca 18, 2012, 12:49:38 pmWątpię, żebyś na śniadanie jadł jajecznicę z sześciu jaj.Jeszcze rok temu to na kolacje tak jadlem. I to jaja wiejskie od szeptanej kury przez koguta a nie te biedronkowe wodne coś.
Ewentualnie ja