0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
zmien jezyk.
Myślicie, że warto kupić ten chłam jakim jest Hardline?
To zabrzmiało jakby 3k to było dużo.
dla wielu to jest dużo.
Cytat: s00s w Czerwca 29, 2016, 13:40:25 pmdla wielu to jest dużo.Jasne, ale w połączeniu z "promocjami na gierki" to miało wydźwięk, jakby tam było napisane 25k.
Wielu to zyje za 1,500 i to z całą rodiną
Cytat: Leszke w Czerwca 29, 2016, 14:21:52 pmWielu to zyje za 1,500 i to z całą rodinąZ "rodina", tovarishch powiadasz? Wy po Pol'skiy yezyku mieliście gaworzyć dla niepoznaki, maskivorat się! Kak was uczyli na szkoleniu! сука!
https://blog.eu.playstation.com/2016/06/29/playstation-store-big-in-japan-discounts-start-today/Rouge Galaxy, Dark Cloud, Dark Chronicles z platynami po 29, Resonace of Fate 25, KoF XIII za 26, Tales of po 30-40.
Street Fighter V z season passem za mniej niż tyle co zwykły chodził, a gra jest kompletna dopiero od ostatniego patcha z single playerem co wyszedł w zeszłym tygodniu.
https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/tryb-fabularny-dead-or-alive-5-last-round/cid=EP4108-CUSA01601_00-STORYKEY00000000A to kur** co za rak Dodatkowo płatny tryb single player, czy ja czegoś nie rozumiem Edit: a dobra widzę że to błąd w ikonce i tytule, to jest tryb single nie do Last Round tylko do wersji F2P.
Przegapiłem że patcha przesuneli na 1 lipca.
Cytat: el becetol w Czerwca 30, 2016, 12:46:28 pmPrzegapiłem że patcha przesuneli na 1 lipca. Yep, a poza tym gra będzie kompletna jak dadzą standardowy tryb Arcade z możliwością wyboru liczby rund i poziomu trudności. Paczowy Story będzie przeplatanką wstawek z krótkimi pojedynkami, pewnie jednorundowymi różnymi (wszystkimi?) postaciami. Magiczny tryb "VS Computer" nie wiadomo co oznacza, dlatego jestem ciekaw i jutro z chęcią sprawdzę co i jak.
standardowy tryb Arcade z możliwością wyboru liczby rund i poziomu trudności
Paczowy Story
Magiczny tryb "VS Computer"
Ty naprawdę żyjesz w jakiejś innej rzeczywistości jak Cię jeszcze takie rzeczy dziwią.
Cytat: windomearl w Czerwca 30, 2016, 14:56:16 pmTy naprawdę żyjesz w jakiejś innej rzeczywistości jak Cię jeszcze takie rzeczy dziwią.dodatki do Battlefield po 259 pln to też moje imaginacje?