Toć przecież, że pomarańczowy.
http://www.ps3site.pl/znamy-okladke-resistance-3/72830/#more-72830
Rzeczywiście dość orygnialny projekt...no i do tego w naszych barwach narodowych
jak nie jesteś ciotą to nazwiesz to czerwonym
pomarańczowe to jest dla mnie to logo w rogu pod napisem Sony
Dla mnie też. A pod linkiem:Cytat: pokrytyśniegiem w Maja 18, 2011, 20:07:54 pmhttp://www.ps3site.pl/znamy-okladke-resistance-3/72830/#more-72830Mamy takie komentarze:CytujRzeczywiście dość orygnialny projekt...no i do tego w naszych barwach narodowychCytujjak nie jesteś ciotą to nazwiesz to czerwonym Cytujpomarańczowe to jest dla mnie to logo w rogu pod napisem Sony
Resistance 3 DEMO up in Asian PSN store!
ponoc demo jest tragiczne... i nudne misja na statku z filmikow jakis czas temu /ale ktos tez napisal ze to bardzo stary build i ze nowa wersja na E3 wyglada znacznie lepiej
Obadałem demoNa Resistance 3 patrze głownie przez pryzmat Multi niemniej niebardzo można wywnioskowac z tego dema jak to bedzie wygladac.Co do singla. Gra zabija klimatem, blizej jej tutaj do R1 niz R2. Grafika jest bardzo, bardzo dobra. Nie wiem z jakiego okresu pochodzi kod tego dema ale jesli jeszcze to poprawia to bedzie juz pod tym wzgledem absolutna czołowka. Sam gameplay tez przypadł mi do gustu. Wyczekiwanie, cisza, spokój ale jak chimery zaczeły atakowac to było super dynamicznie. Demo absolutnie utwierdziło mnie w przekonaniu ze bedzie do bardzo dobry zakup. Ze wzgledu na Singla i fabułe i klimat oczywiscie.Teraz to co moze przełozyc sie na multi."zwiekszenie" rozmiaru postaci osiagniete dzieki zmniejszeniu ilosci przeciwkników w multi juz na tym demie da sie odczuc. Wkoncu sama mechanika, modele postaci etc musza byc takie jak w singlu.To bardzo dobrze dla tej gry, bo przy poprzednim systemie byl jeden wielki chaos i zamiast grac wszyscy na wsyzstkich to tworzyły sie grupki rozsiane po całej mapie.Teraz najwazniejsze ale jeszcze do konca nie jestem pewien co z tego wyjdzie.Strzelanie z biodra - czyli bardzo znaczaca cecha ,majaca ogromny wpływ na poziom skilla w grze.Aim assist w singlu jest bardzo odczuwalny, celownik sie niestety rozjezdza co nie napawa zbytnim optymizmem. To jednak trzeba sprawdzic przy pojedynkach w blizszej odległosc bo posadzic headshoota z biodra w demie było ciezko (z dalszej odległosci)Szybkosc gry , strefowanie, obracanie sie Zdecydowanie blizej R1 niz R2.Nie wiecie czy bedzie beta Multi?
Na Singapurskim PSS jest demo do sciagniecia, ~1.6GB.EDIT:Gra jest kozak, co prawda demo samo w sobie jest nudnawe, bo to ten level co plyniemy ladzia i musimy jedynie odpierac ataki Chimer, ale sam gameplay (jak to w Resistance) rzadzi. Grafika jest na b. wysokim poziomie, mimo ze to chyba stary build bo trailer na koncu wyglada zauwazalnie lepiej. Gra chodzi mega plynnie, sterowanie IMO jedne z lepszych a konsole (a dodatkowo sa az 4 sloty zeby sobie dowolnie przypisac przyciski, co juz w ogole na konsolach jest ewenementem), swietny "feeling" kazdej broni, az szkoda ze taka gra jest przycmiewana przez takie gnioty jak MW3 i BF3...
Chyba dostaniemy SKILLOWY FPS . Co w dzisiejszych czasach jest mega wydarzeniem.
sub hd ?
To wideo to zupełnie inna bajka niż prezentacja z E3. Tutaj gra wygląda rewelacyjnie, klimat wylewa się z ekranu.
Oh yeah, on the 16p maps you can set the player count smaller if you want. There are also maps that accommodate fewer than 16 players.
When a fan asked if there will be 4 vs. 4 maps in Resistance 3, James Stevenson responded with the following:Yes, there are 8-player (4v4) and 4-player (2v2) maps.He also confirmed that there will be maps made specifically for 4 players:There are maps that are exclusive for 4-player play.Finally, he revealed that you will have a choice in which map size you can play:Yes, you can matchmake into the type and size of game you want.
Early this morning Insomniac Games lifted the lid on the Resistance 3 Beta schedule via Twitter. A post on the company’s website states: “We are launching our Friends and Family beta next week in order to test our servers out before the mad rush of public beta users from SOCOM 4 and EU PlayStation Plus”.Those in North America with early access vouchers from SOCOM 4 will be given access to the beta in early August. PlayStation Plus subscribers in SCEE territories will also be given access at the same time.
Nowe gameplaye: Mutator: