The world's first InFamous 2 review will arrive in the next Official PlayStation Magazine UK, out May 11 - a month before its release in June.
Uncharted 2 to nie jest (jak niektórzy twierdzili)
Jednak mimo to, wielkie uznanie dla twórców InF2, bo free roam z taką grafą, to naprawdę coś.
There’s plenty more in it, including, No Need for Speed, Assassin’s Need, Little Big Unit, Epic Hickey, SLY! and Latch IT and SKANK.
Dwa filmiki z bety:Wiadomość scalona: [time]Kwiecień 13, 2011, 13:34:17 pm[/time]Ultima podaje, że premiera już w maju. Prawda to? Myślałem, że gdzieś w czerwcu.
Deweloper wyjaśnił, że będziemy mieć w inFamous 2 swobodę decydowania o tym, jakie UGC będą dostępne podczas biegania po New Marais. Możemy włączyć filtr, który blokować będzie wszystkie misje, które nie uzyskały pozytywnej oceny od Sucker Punch.
Nate Fox wyjawił również, że gracze, którzy mają save'y z inFamous będą mogli kontynuować historię głównego bohatera w drugiej części gry (inFamous 2 uwzględni w takim przypadku nasze decyzje).
Mam Bete i wcale tak nie wyglada
Cytat: CancerPL w Kwietnia 23, 2011, 10:52:30 amMam Bete i wcale tak nie wyglada Fak, a mi jak zawsze nic nie przysłali
Cytat: CancerPL w Kwietnia 23, 2011, 10:52:30 amMam Bete i wcale tak nie wyglada Bezposrednie zrzuty ogladane na ekranie monitora zawsze wygladaja znacznie gorzej niz sama gra w ruchu
Warszawa, 26 kwietnia 2011Sony Computer Entertainment Polska zaprasza do Sony Store w warszawskim C.H. Arkadia, 28 kwietnia na spotkanie z producentami gry nieSławny: inFamous 2. SCE Polska zaprasza do salonu Sony Store, znajdującym się na drugim piętrze C.H. Arkadia, na pierwszy pokaz kolejnej części przygód Cole'a McGratha. Jednocześnie o godzinie 12:15 będzie możliwość krótkiego spotkania z twórcami, którzy będą przedstawiali nowe informacje o grze, a także podpisywali plakaty z gry. Na nasze zaproszenie specjalnie przyjeżdżają goście z Sucker Punch- twórcy gry - Ken Schramm (Communications Manager) i Nate Fox (Creative Director).
Co za różnica jaki jest tytuł?
Jeśli dzięki temu gra ma trafić do szerszego grona odbiorców to jestem za
Każdy kto nie kupi tej gry w Polsce, bo mu się nie podoba napis na okładce ma NAPIERDOLONE w głowie. Dziękuję.Jedynym usprawiedliwieniem może być tylko to, że gra nie będzie posiadała wyboru ścieżki dźwiękowej pl/ang.
Każdy kto nie kupi tej gry w Polsce, bo mu się nie podoba napis na okładce ma NAPIERDOLONE w głowie.