0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
To też łatwe, na skojarzenie Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Ryo w Listopada 03, 2009, 15:06:41 pmTo też łatwe, na skojarzenie Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)KING KONG
Chrono Tiger?
Cytat: DEVIL w Listopada 03, 2009, 12:19:52 pmChrono Tiger?Wow :]Persona 4?
Chodziło o Pacmana. Stan po gandzi, kiedy się wszystko je nazywany jest potocznie pacmanem. No i kolor żółty miał nakierować.Niech ktoś inny teraz zarzuci jakim rebusem.
Cytat: Ryo w Listopada 13, 2009, 14:33:50 pmChodziło o Pacmana. Stan po gandzi, kiedy się wszystko je nazywany jest potocznie pacmanem. No i kolor żółty miał nakierować.Niech ktoś inny teraz zarzuci jakim rebusem.Ty chyba tego rebusa tez po gandzi wymyslales. ;P
Cytat: windomearl w Listopada 13, 2009, 15:39:57 pmCytat: Ryo w Listopada 13, 2009, 14:33:50 pmChodziło o Pacmana. Stan po gandzi, kiedy się wszystko je nazywany jest potocznie pacmanem. No i kolor żółty miał nakierować.Niech ktoś inny teraz zarzuci jakim rebusem.Ty chyba tego rebusa tez po gandzi wymyslales. ;PHehe, nie nie palę. Może rzeczywiście za bardzo przekombinowałem Dlatego niech teraz ktoś inny zarzuci.
Cytat: Ryo w Listopada 13, 2009, 16:28:42 pmCytat: windomearl w Listopada 13, 2009, 15:39:57 pmCytat: Ryo w Listopada 13, 2009, 14:33:50 pmChodziło o Pacmana. Stan po gandzi, kiedy się wszystko je nazywany jest potocznie pacmanem. No i kolor żółty miał nakierować.Niech ktoś inny teraz zarzuci jakim rebusem.Ty chyba tego rebusa tez po gandzi wymyslales. ;PHehe, nie nie palę. Może rzeczywiście za bardzo przekombinowałem Dlatego niech teraz ktoś inny zarzuci.Fajnie masz, że stan po marysi nazywasz pacamanem... a jak nie palisz to pozdrów kolegów... stawiam, że są idiotami bo jak Cie nie zaciągnęli do jarania to tak dużo nie palą , dziękuje za uwagę proszę o jakąś logiczną zagadkę
To może ja;)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)http://republika.pl/blog_gh_970685/2556155/sz/wigg5.gifTen smok to postac z gry;)