Tak, ale ten jest zajebisty. Nieśmiało Ci powiem , że mi on się najbardziej podoba
Jad nie wziął się znikąd. Teraz rzeczywiście dochodzi do przesady, bo nie ma chyba formalnych powodów aby usunąć SW z kręgu użytkowników, więc próbuje się innych sposobów, a spirala się nakręca bo temat ma wzięcie. Dziwi mnie postawa SW w tym wszystkim, bo albo ma facet grubą polewkę przed monitorem i lubi być w centrum uwagi, albo jest po prostu natarczywy. Ciężko zrozumieć pchanie się tam, gdzie większość użytkowników cię nie akceptuje a nie rokujesz poprawy. Brak reakcji i funkcja "Ignoruj" lekiem na całe zło, jeżeli jakiś użytkownik tak mocno przeszkadza (i nie trzeba mi tu udowadniać, że ona nie działa w "pokaż ostatnie wiadomości", można samemu po prostu przymknąć oko). Nagonka jest płodnym tematem, ba, sam o niej przecież teraz piszę. To działa jak w tabloidach.
Ja go kiedys tam poznalem, spoko koleś. Jakby byl garbaty pryszczaty, albo chociaż jak Mejs wyglądał - tu cyctat oscypa "jest źle" to moze, a tak? Z tym centrum jak najbardziej, ale sam mi pisal, ze nudzi go wor, a ze wyszlo jak wyszlo z avkami to co się dziwic. Ale zauważ, że on np Lupiemu nie odpisuje, ale go nie ignoruje, a tamtej i go ignoruje, i ma go w avatarze i sygnaturze i co rusz o nim pisze.
To chyba on ma jakies problemy. A z tą wiekszością bym nie przesadzał. Nie widziałem by w bijatykach Patoslaw, Johnny23, prarts, Tomasz, Ubol mieli wąty, Ohtar, Ryo sieq w innych, LonDek, Devil svon, ja czy Kyo albo kun,tez z nim pisza i ok jest, a ze ktos sapie? OMG na svonsona tez. BoBaN na Wooyka, ten na BoBaNa, LondeK na Irasa, Iras na Londka, tylko na admina się boją
Wystarczy looknąć na POLITYKA.
Inna sprawa, że jakby co post o nim nie pisano, nie bawiono się avatarami to mieli by spokój, a tak sami się nakręcają
Chyba, że żal dupe ściska, że oni są w cieniu albo, no ja już nie wiem.
Inna sprawa, że admin za jaja powinien kilka osób ścisnąć, a nie bawić się w kropki, bo i tak guzik to daje.
Ja coraz rzadziej tu jestem, ale bardziej odpowiada mi normalny facet, nawet lanser, który pisze w gracz i w innych tematach grzecznie, niz jakiś poj** któremu coś nie pasi, i napisze te 3-6 postow normalnych, ale większość to jakiś jad nieudacznika no lifea.