Lipiec chyli się ku końcowi, więc wrzucam swoje nabytki.
Na początek kilka książek. Jakiegoś nieznanego pisarza oraz historia mojego ulubionego wyścigu kolarskiego. Zabawne, bo dopiero po kupnie 5 tomu żona mnie poinformowała, że ona to w sumie nie lubi tego typa. Aha.
Oczywiście sól tego forum, mojego życia i hobby. Nowe gierki, a wraz z nimi ciekawe - może kogoś poza mną to interesuje - historie. Crasha dorwałem dzień po oficjalnej premierze, Broken Age doszło blisko po 5 tygodniach z USA (coraz "sprawniej" działa wysyłka LRG), ale najlepsza opowieść z Deadlight. Otóż empik miał promocję na nową grę w folii za 50 zł. Szkoda tylko, że zapomnieli dodać o folii, która jest empikowa, a nie oryginalna. No cóż. Gra ładna, nie ma usterek, wiec wziąłem.
Na koniec prezent growy tego roku (chyba) dla mnie samego. Od dłuższego czasu nosiłem się z zakupem kolejnej konsoli i w końcu mam. Cena kosmiczna, wyrwałem niemal jak za darmo, sprzedawca przysięgał, obiecywał i zaklinał się, że to nowa sztuka. Nie wierzyłem, ale to...nowa sztuka. Coś niesamowitego. Model street, ale nic to. Jestem bardzo szczęśliwy, bo po ok. 10 latach wracam do tego sprzętu. Folia na ekranie była, więc nie zwracajcie uwagi.