lupinator i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: CancerPL w Marca 15, 2013, 14:34:55 pmDlaczego zaden zjeb z internetu jeszcze Pana i Mistrza Raka nie zaprosił? Ja sie pytam kur** wasza mać?ZAPRASZAM CIĘ DO TORO!
Dlaczego zaden zjeb z internetu jeszcze Pana i Mistrza Raka nie zaprosił? Ja sie pytam kur** wasza mać?
Kebsi, SSmani, Pinki, Schabi, Grubi, Windi i może Lupi. Tak mnie się wydaje.
Ej no bez jaj, 7 dych na same kebsy to chyba nie będę miał.
Cytat: svonston w Marca 15, 2013, 23:15:38 pmEj no bez jaj, 7 dych na same kebsy to chyba nie będę miał. Daj konto to Ci prześle, nie chcę nic za darmo
Czy ja dobrze rozumiem, że wolicie wpie**alać zimne kebaby z Warszawy niż wyjść na miasto i coś zjeść w Toronto?
Cytat: Iras w Marca 15, 2013, 23:24:15 pmCzy ja dobrze rozumiem, że wolicie wpie**alać zimne kebaby z Warszawy niż wyjść na miasto i coś zjeść w Toronto? Podgrzewane w moim piekarze. W Toro jebniemy może po pizzy z Montenegro ;] NO I SCHABOWE.
Cytat: svonston w Marca 15, 2013, 15:33:10 pmKebsi, SSmani, Pinki, Schabi, Grubi, Windi i może Lupi. Tak mnie się wydaje.Cięlęcina na grubym i czosnek, dziękuję
Świetna edycja
Patrzyła na mnie z półki. Jestem słabym człowiekiem ;(
229
Trochę beja, ale kto bogatemu zabroni
W korpo dobrze płacą ;
Cytat: windomearl w Marca 16, 2013, 19:18:09 pm229Trochę beja, ale kto bogatemu zabroni http://allegro.pl/god-of-war-wstapienie-i3104082752.html
Zajebisty!