przeczytałem sobie reckę na gsmarena i to:Passing final judgment on the BlackBerry Classic depends on one's perspective about what a smartphone should do. The handset is an excellent business device, but a long way behind the latest iOS and Android smartphones in terms of features that will appeal to regular users.oraz to:mi wystarczy
ja wczoraj zrobiłem sobie update do lolipopa i zauważyłem, że dali szyfrowanie danych
jesteś pewien? na kitkacie nie widziałem w z1c, a wcześniej miałem x10 z 2.3.
gwarancja do grudnia 2018
Gram sobie w TLoU i zapowiada się super, ale jednak póki co to next-gen nie jest
Teraz czekam jak Master dodasz mnie do znajomych. Tylko napisz, ze to Ty kolego.
I jeszcze jeden zakup:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)za jedyne 95zł z przesyłką
Jeszcze Jinusia sie zaprosi bo widze ewidentnie sie obraził, kutas jeden.
Cytat: Master_666 w Lipca 06, 2015, 20:32:32 pmI jeszcze jeden zakup:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)za jedyne 95zł z przesyłką Coraz lepsze te foty dajesz
Cytat: Master_666 w Lipca 06, 2015, 20:32:32 pmI jeszcze jeden zakup:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)za jedyne 95zł z przesyłką Coraz lepsze te foty dajesz Cytat: Leszke w Lipca 06, 2015, 20:37:16 pmJeszcze Jinusia sie zaprosi bo widze ewidentnie sie obraził, kutas jeden.Dodawaj doktorku - Jin_ryo. Nie obraziłem się, po prostu dawno nie odpalałem PS4, bo gram w Dead Space 3, a teraz mnie nie było kilka dni w chacie.
Ponoć nowa guma Turbo nie smakuje już tak samo. Nie miałem jeszcze okazji sam spróbować.
250 sztuk, marzenie z dzieciństwa o zebraniu całej kolekcji wreszcie zostanie spełnione
ale jaką masz pewność, ze bedzie kolekcja?Od jakiego numeru masz?
Cytat: Leszke w Lipca 06, 2015, 23:48:33 pmale jaką masz pewność, ze bedzie kolekcja?Od jakiego numeru masz?Nie mam pewności. Na razie kilka otworzyłem i mam kilka numerów poniżej 100.