Cytat: el becetol w Września 02, 2015, 16:29:43 pmNIE POTRZEBUJE TEGO NIE SKOŃCZYŁEM WIEDZMINA JESZCZE NIE POTRZEBUJE Tak samo się czuje
NIE POTRZEBUJE TEGO NIE SKOŃCZYŁEM WIEDZMINA JESZCZE NIE POTRZEBUJE
Ja mialem to samo z koszulka Cocoon Recrdings. Teraz tylko lezy w szufladzie.
Ej mam problem z wrzuceniem tych fot więc spakowalem je i wyslalem na wyslijto. Prosze kogos bardziej ogarnietego by wrzucił je na jakis serwer za mnie...Jakosc jest prawde mowiac srednia, ale mam juz dosyc ciemno w pokoju. Zrobilem tez fote z fleszem ale wyszla zupelnie do niczego. Jutro za dnia zrobie jeszcze pare innych fot. I jeszcze raz sor, ze tak pozno ale mam ostatnio straszną lipę z czasem. Foty robione aparatem SONY HX20V.Zdjecia telefone byly z tym oswietleniem zupelnie do niczego.http://wyslijto.pl/plik/ge7bkgsj4qhttp://wyslijto.pl/plik/94jdq67kgqCo do samych ustawień to są one krótko mówiąc tragiczne. Nie wyobrażam sobie, by oglądać tak telewizję a co dopiero grać. Chyba dopiero w meeega nasłonecznionym pomieszczeniu(albo na wolnym powietrzu...) MOŻE miały by sens. Ale dla mnie jest dramat. Nie mówiąc już o samej grze, gdzie te upłynniacze i inne efekty brawizacji zamiast poprawiać grafikę, sprawiają że jest ona strasznie sztucznie wyostrzona i np w wiedzminie animacja szarpie jeszcze bardziej(!). Chyba jest to spowodowane tym, że motion flow podwaja zablokowane klatki i poteguje szarpanie - nie widzę innego wytłumaczenia. Krótko mówiąc: dla mnie nie da się tak grać. Sprawdzę jeszcze z driveclubem jutro, ale wątpię bym zmienił zdanie...Oczy mam wypalone.
Jak na moje oko to ustawienia Kyo dodaja cel-shading do kazdej gry xd Ponizej Borderlands: A witchers tale
Dzięki. Obadam zaraz temat.
Film podobno też na poziomie.
Cytat: Sylvan Wielki w Września 19, 2015, 23:39:30 pmFilm podobno też na poziomie.podobno.Sylwuś sprawa jest.Sprawa z pesem 2015.Piszesz sie?Czujesz?Chec poprawy i żal za grzechy? Łapiesz?Z mojej strony.. jestem gotów, wiara tego wymaga w pewnych kwestiach. Co Ty na to?
Cytat: Leszke w Września 20, 2015, 00:46:16 amCytat: Sylvan Wielki w Września 19, 2015, 23:39:30 pmFilm podobno też na poziomie.podobno.Sylwuś sprawa jest.Sprawa z pesem 2015.Piszesz sie?Czujesz?Chec poprawy i żal za grzechy? Łapiesz?Z mojej strony.. jestem gotów, wiara tego wymaga w pewnych kwestiach. Co Ty na to?Gdyby ktoś nie wiedział. Podobno (jeszcze gdy leszcze estymą mnie darzył) grywaliśmy czasami w gierki. Umówiliśmy sie na zdobywanie pucharów w PES. On mi pomógł, a według legendy, ja nie podziękowałem i go olałem. Stąd jego niechęć do mojej osoby.
Zakupiłem PS4 1TB z grą Fifa 16+ słuchawki F12
Cytat: Braveheart1989 w Września 22, 2015, 20:06:09 pmZakupiłem PS4 1TB z grą Fifa 16+ słuchawki F12było PESa brać