nic nie kupiłem zgredzie.
po prostu znów się naćpał
Cytat: Mateone w Listopada 13, 2015, 12:49:41 pmnic nie kupiłem zgredzie. ? to po co wklejasz zdjęcie kompa do zakupowego szaleństwa.
Cytat: Mateone w Listopada 13, 2015, 12:28:48 pmUwielbiam Optimusa Prime. Megatron > Bumblebee > Starscream > Galvatron > Prime > Grimlok;Bedzie gdzieś trzeba Szokłejwa wcisnąc. Ale fakt, Optimus jest mocno w porządku. Taki cyber ninja na sterydowym oleju. Ryo, co sądzisz.
Uwielbiam Optimusa Prime.
Cytat: Sylvan Wielki w Listopada 13, 2015, 12:42:38 pmCytat: Mateone w Listopada 13, 2015, 12:28:48 pmUwielbiam Optimusa Prime. Megatron > Bumblebee > Starscream > Galvatron > Prime > Grimlok;Bedzie gdzieś trzeba Szokłejwa wcisnąc. Ale fakt, Optimus jest mocno w porządku. Taki cyber ninja na sterydowym oleju. Ryo, co sądzisz. Hot Rod/Rodimus Prime > Grimlock > Soundwave > Bumblebee
Mateo wyje**ł ponad 3000 na kompa z grafą za 500 złotych czy po prostu znów się naćpał?
Nie ma opcji innej, jak ta, że Plissken, to konto Jurasa, patrząc na zamiłowanie do chińskich giereczek
Bardzo dobra, świetnie prezentująca się gra.
No ja z ta gierka na razie to poczekam na jakas wypasiana edycje z DLC i wtedy sobie zapodam. Mysle nad Season Passem do DC ale kurde kupilem te motorki i nie mam weny nawet przysiasc do nich ;p
No tylko po co jak pogram znów dwa dni i mi sie odechce :p
http://allegro.pl/oryginalny-miod-manuka-mgo-400-500g-z-gratisami-i5351034958.htmlWczoraj zamówiłem.
Są jakieś badania potwierdzające skuteczność tego miodu czy kolejna papka dla naiwnych?
Dzięki niemu do zdrowia wróciłem bo żaden lek mi nie pomagał.
Jakby nie był skuteczny to bym go nie zamawiał.Dzięki niemu do zdrowia wróciłem bo żaden lek mi nie pomagał.
Jakby nie był skuteczny to bym go nie zamawiał.
Cytat: Kyokushinman w Listopada 18, 2015, 18:23:54 pmDzięki niemu do zdrowia wróciłem bo żaden lek mi nie pomagał.To jeszcze sobie nim oczy posmaruj.