Jestes gruby.
kur**, jest Bloodborne za 100 zł nówka w folii i bym wziął, ale nie wiem czy brać, ale bym wziął, ale nie wiem kiedy zagram, ale bym wziął, jestem poj**any...
Do it, bro.
No te spierdolone checkpointy wlasnie sztucznie podwyższające poziom trudności. Dobrze zrobione to było w alienie. Tutaj to jakaś porażka dla mnie
Cytat: windomearl w Listopada 30, 2015, 11:25:21 amNo te spierdolone checkpointy wlasnie sztucznie podwyższające poziom trudności. Dobrze zrobione to było w alienie. Tutaj to jakaś porażka dla mnie Nie do końca tak jest. Fakt trzeba się przebić na początku ale dosyć szybko odblokowuje się skróty. Poza tym jak zbierzesz wszystkie znajdzki to w wiele miejsc nie ma sensu się zapuszczać i można na luzie biec do bossa.
Cytat: bojawiem w Listopada 30, 2015, 12:49:41 pmCytat: windomearl w Listopada 30, 2015, 11:25:21 amNo te spierdolone checkpointy wlasnie sztucznie podwyższające poziom trudności. Dobrze zrobione to było w alienie. Tutaj to jakaś porażka dla mnie Nie do końca tak jest. Fakt trzeba się przebić na początku ale dosyć szybko odblokowuje się skróty. Poza tym jak zbierzesz wszystkie znajdzki to w wiele miejsc nie ma sensu się zapuszczać i można na luzie biec do bossa. No ja chcialbym wiedziec jak to wyglada w porownaniu do deamon souls, bo tam tez niby skroty sa a i tak jak mnie je**al bos to musialem zapierdalac jakies idiotyczne dlugosci koszac od nowa wszystko co tam bylo. Dla mnie sztuczne utrudnianie i wydluzanie rozgrywki za co inne gry sie je**e a tutaj chwali.
po odblokowaniu skrótów, masz do każdego bossa ścieżkę z maksymalnie kilkoma przeciwnikami, których zazwyczaj możesz olać/minąć.
Cytat: windomearl w Listopada 30, 2015, 18:49:50 pmCytat: bojawiem w Listopada 30, 2015, 12:49:41 pmCytat: windomearl w Listopada 30, 2015, 11:25:21 amNo te spierdolone checkpointy wlasnie sztucznie podwyższające poziom trudności. Dobrze zrobione to było w alienie. Tutaj to jakaś porażka dla mnie Nie do końca tak jest. Fakt trzeba się przebić na początku ale dosyć szybko odblokowuje się skróty. Poza tym jak zbierzesz wszystkie znajdzki to w wiele miejsc nie ma sensu się zapuszczać i można na luzie biec do bossa. No ja chcialbym wiedziec jak to wyglada w porownaniu do deamon souls, bo tam tez niby skroty sa a i tak jak mnie je**al bos to musialem zapierdalac jakies idiotyczne dlugosci koszac od nowa wszystko co tam bylo. Dla mnie sztuczne utrudnianie i wydluzanie rozgrywki za co inne gry sie je**e a tutaj chwali.Różnica między innymi grami a tą jest taka, że jak masz już skilla to przechodzisz raz dwa. Trzeba pokonać kilku bossów (a na początku to często droga przez mękę), żeby złapać bakcyla.
droga przez mękę
Z tego co pamiętam, to chyba miesiąc po premierze pojawiła się aktualizacja z łatką naprawiającą ten problem. Swoją drogą dobry zakup. Mają jeszcze coś ciekawego na ps4 w tych biedrach?
No to sorry, ale jesli gra na poczatku serwuje:Cytat: Xell w Listopada 30, 2015, 19:18:09 pmdroga przez mękęto cos jest nie tak. Dla mnie rozmieszczenie checkpointow w demonach to kpina. Gdyby nie to to fajna i wymagajaca gierka. I tam nie pamitam jak s00su mowi odblokowywania skrotow ktore mi pozwalaja biegac do bossa szybko, z kilkoma lebkami po drodze ktorych i tak mozna ominac. Raczej przechodzenie po raz n zmudnej, i trudnej sekcji.
Cytat: windomearl w Listopada 30, 2015, 19:39:21 pmNo to sorry, ale jesli gra na poczatku serwuje:Cytat: Xell w Listopada 30, 2015, 19:18:09 pmdroga przez mękęto cos jest nie tak. Dla mnie rozmieszczenie checkpointow w demonach to kpina. Gdyby nie to to fajna i wymagajaca gierka. I tam nie pamitam jak s00su mowi odblokowywania skrotow ktore mi pozwalaja biegac do bossa szybko, z kilkoma lebkami po drodze ktorych i tak mozna ominac. Raczej przechodzenie po raz n zmudnej, i trudnej sekcji.Tak to jest jak się te opowiadania od Telltale nazywa grami.