Podobno rocznie więcej niż Sylvana pensja, więc raczej niemało.
Nie, to było inaczej. Większa dopłata jest niż roczne pensje Sylvana.
Enyłej, to samo w nocy zaznaczyłem, wiesz, dopłaty i w w ogóle pługi za dziesiątki tys. a wielkie halo, że ktoś za gierkę zapłacił pół Kazimierza więcej dał niż "widzi mi się". Jednakże Leszke szanuję, święta za pasem, zatem poszedł kolega X.
Tak poza tym, nie sądziłem, że aż tak młody jesteś....
a ty głupi jesteś. Nie znałeś i nie znasz wartości piniądza, mam nadzieje ze to poznasz.
Bede sie o to modlić podczas zbliżających sie świąt. Nic mnie bardziej nie cieszy jak z dziada pan i odwrotnie.
Ps: sylwuś nie zrozumiałeś. Na uniji trace około 1,5 twojej pensji. Rozumiesz ? Trace na uniji. Nie podniecaj sie.
Złorzeczysz i to na dzień przed świętami, a jeszcze niedawno pisałeś, że chętnie przymierzysz moje czapki, wskoczysz do mego dżakuzi. Tak jesteś zaślepiony pogardą, że nie masz pojęcia, iz moje szczęście rzutuje również na bliskich i przez byle niesnaski forumkowe, źle życzysz obcym osobom w tym Natalii, która złego słowa o tobie nie powiedziała, nawet pojęcia nie ma o twoim istnieniu. Bycie młotkowym i złośliwym nie przystoi prostaczkowi, a ty jesteś podobno przedsiębiorcą co się zowie. Zacierać ręce w święta, by bliźni nie miał co do garnka włożyć. Wstyd gorszy niźli nazwanie drugiej osoby "chu*jem złamanym", czy jak ty to tam mnie pieszczotliwie czasami określasz.
Większego gbura, by nie napisać chama, GO nigdy nie miało i raczej mieć nie będzie. Dla równowagi wiedz, że jeśli o mnie chodzi, to miej żyzną ziemię, dotację bez problemu, nową, rewelacyjna dziarę, wypoczywaj, ciesz się świętami i oby ci pług nigdy nie zardzewiał.