@ Winda
Nie dla mnie, dla mojej partnerki.
Zdjecie jest w kwadracie, takze wiadomo czym robione. Choc, BB nie zamierza w tym roku wypuscic nic na BB10OS, a jedynie go wspierac.
Maja wydac jeszcze dwie sluchawki na Andku w tym roku. Tam to nie to samo co BB10OS, staraja sie jak moga ale..w Privie do SleepMode potrzeba osobnej apki, do tzw toast notifications rowniez, SMS osobna apka (bo stokowa jest lipna), oczywiscie menager plikow, i ogolnie do prawie wszystkiego i jeszcze firm 3..to gdzie to bezpieczenstwo?! Dodatkowo aplikacja kontakty od BB wcale nie jest taka jak z BB10OS, no ogolnie sto apek zeby miec namiastke BB10OS..po co?! Po to sie meczyc z androidem zeby kilka gierek lepiej dzialalo niz przeportowane na BB10? No niestety trzeba sie pogodzic że BB10OS juz bedzie jakie jest na dzien dzisiejszy. Jesli sie nic nie stanie do konca tego roku, Classic na pewno u mnie zostaje, to fantastyczna sluchawka, na swietnym OS. Jednak pod koniec roku bede myslec co dalej.. Pewnie nad Iphonem rowniez dla mnie, tryb czytania sie juz tam pojawil, jak w BB10OS co cieszy. Zobaczymy.