Z tym Blue Lejbelem za 600zł toś dojebał ładnie.
Ja jak piłem Green to uznałem, że smakuje tak samo ch**owo jak red i szkoda kasy. Pewnie przy blank teście większość osób by nie rozpoznała tego jakże cudownego trunku, ale może jesteś koneser.
Żaden tam koneser.
Owszem dla przykładu jacka piję tylko z colą, bo sam jakoś nie bardzo mi pasuje, a takiego czarnego walkera piję bez problemu, podobnie jak z wódką, gdzie taki smirnoff odpycha mnie już samym zapachem, a stumbrasa mogę pić z "gwinta". Jeśli chodzi, o te whiskacze, ale i nie tylko, to każdy ma jakieś tam swoje upodobania, jedni lubią obrazy, inni wazony, a ja lubię elegancki, "prestiżowy" alkohol, który zacnie prezentuje się na kredensie.
Korci mnie S8+, ale obawiam sie ze do codziennego uzytku bedzie za duzy. Miesci sie to normalnie w kieszeni?
Hmm kieszenie są różne, ale to nie pierwszy mój phablet, był note3, był edgeplus6, i z żadnym nie było problemów jeżeli chodzi, o noszenie w kieszeni, a noszę praktycznie wszystkie typy spodni, dresowe, jeansy, eleganckie, krótkie itd. nigdy nie było problemu. Sam telefon jest węższy od poprzednich, ale ciut "dłuższy", przez co leży lepiej w dłoni. I niech Cię nie zwiedzie wyświetlacz 6,2 cala, bo różnice konstrukcji do poprzednich 5,7 cali są milimetrowe.
Generalnie nie robi takiego efektu woow, jak robił mój poprzedni edge6plus, nie było osoby, która by nie robiła wielkich oczu na jego widok, na pewno swoje robił też złoty kolor, oraz zakrzywiony ekran, w przypadku czarnego s8plus na pierwszy rzut oka zwykły smartphone, ale gdy się położy poprzednie modele, lub nowe konkurencji, to wyglądają przy nim jak poprzednia generacja.
Sam telefon, jak to we wszystkich flagowych modelach bez różnicy na markę, dopasione bebechy, masa różnych funkcji, dla jednych przydatne, dla innych duperele. No i jak zawsze dopasiony, fantastyczny amoled, gdzie warto wspomnieć, o
hdr premium. Dodam jeszcze, że bardzo dobrze gra, audio UHQ 32-bit, gdzie słychać wyraźnie różnice do poprzednich modeli, które również można było pochwalić za jakość audio, a w zestawie są całkiem dobre, jeśli nie najlepsze dodawane do telefonów słuchawki, od akg.
Dla mnie telefon praktycznie bez wad, jedni zarzucają źle umieszczony czytnik linii papilarnych, ale to nie jest pierwszy tel. z czytnikiem na plecach, a samo używanie zależy bardziej od preferencji, dla mnie np. nie ma problemu z poprawnym jego użytkowaniem. Natomiast poważnym w moim odczuciu minusem jest bardzo średnio grający pojedynczy głośnik, jak na flagowy produkt, oraz kwotę jaką woła sobie za niego samsung, to jakość jest karygodna.
Mała aktualizacja trunków.