Będziesz grał na Xbox One? Nie masz Xboxa Series X? Albo PS5?
Na Xboxie jest, jak na PC. Kupujesz daną grę i w zależności od wersji na jakiej ją uruchomisz, będzie działała inaczej - One < One S < One X < Seria X.
*beep*
o super. Dobrze działa na nowy generacji?
Seria X oferuje najlepszą jakość grafiki (rozdzielczość, ilość obiektów/efektów), ale to przy trzydziestu (stabilnych klatkach), bądź jakość szaty jest zbliżona do piątej PS, ale hula w 60 klatkach.
No dobrze. Nieco niebieskiego oraz zielonego dobra.
Serię X posiadam od kilku tygodni. Kapitalny sprzęt. Na żywo prezentuje się wspaniale (i jak to jest cudnie zapakowane
). Kultura pracy jest taka do jakiej M$ od lat nas przyzwyczaił - hula wręcz bezgłośnie. Aktualnie ogrywam
Valhallę oraz
Cyberpunk 2077. Do tego odgrzałem sobie
Godrizon 4 i korzystam z dobrodziejstw Game Pass -
Katana Zero,
Control.
Piąta PlayStation zameldowała się u mnie niemal równo siedem lat po zakupie PS4. Poprzedniczki również na premierę nie udało mi się zakupić. Dokonałem tego nieco później, dokładnie 13 XII (piątek, heh) 2013roku. Piątkę nabyłem 14 grudnia. Mam wszystkie konsole Sony i liczę, że i ta zapewni mi lata wspaniałej zabawy.
W
Valhallę mam już nabite ponad 40 godzin. Piękna gra (ależ to 60 klatek robi robotę) znakomicie przy tym udźwiękowiona. A sam tytuł....cóż, jeżeli komuś podobała się
Odyseja i tu będzie znakomicie się bawi. Jeżeli ktoś nie wytrzymał z poprzednim Asasynem kilku(nastu) godzin, to nie ma co na siłę wcielać się w postać Eivor.
Jedna z moich ulubionych gier na PS3 tak cudnie odrestaurowana. Będzie trzeba zdobyć 4tą platynę w Demonach.
Spajder bez problemu załapał się do mojego top 2018r. Świetna gra, która godnie się prezentowała, a bujanie się po mieście dawało taką frajdę, że aż nie chciało się korzystać z szybkiej podróży.
Szkoda tylko, że remaster nie został dołączony w formie bezpłatnego bonusu.
Dodatki.
Nieco do poczytania.