Wydaje mi się, że musisz zrobić tak: złapać duala normalnie, tak jakbyś chciał grać w normalną grę a potem nagle puscić prawą ręką, tak bys trzymał go tylko lewą ręką. Nie mam mova, więc nie wiem czy to zda egzamin, ale wydaje mi się że da radę. Tak, spojrzałem na zdjęcia tego navigation sticka i jestem przekonany, że moja rada, choć radykalna i śmiała, jest skuteczna.
Czy ja dobrze rozumiem: Sony sprzedaje połowę dualshocka (dosłownie) i chce za to niemałą kasę, a ludzie to kupują?
Cytat: wojteq w Września 17, 2010, 19:39:19 pmWydaje mi się, że musisz zrobić tak: złapać duala normalnie, tak jakbyś chciał grać w normalną grę a potem nagle puscić prawą ręką, tak bys trzymał go tylko lewą ręką. Nie mam mova, więc nie wiem czy to zda egzamin, ale wydaje mi się że da radę. Tak, spojrzałem na zdjęcia tego navigation sticka i jestem przekonany, że moja rada, choć radykalna i śmiała, jest skuteczna.Jako, że pad leży w zasięgu ręki, nie omieszkałem sprawdzić owej metody i rzeczywiście zdaje ona rezultat.
Zależy od tego jak gramy, na stojąco, nie ma opcji używać pada, za duża niewygoda.
Ale siedząco, nie widzę problemu, nie trzeba DS3 trzymać w powietrzu.
Miałem ochotę kupić trochę gówna i to było pod ręką:Potem pewnie Tumble z PSN bo wygląda zajebiście
Burżuje i tyle.
Cytuja stetezer i tak kupi jeszcze jeden wagon staroci pewnie Jak mu nie przejdzie to On w przyszłości będzie GURU kolekcjonerów w Polsce i nie tylko
a stetezer i tak kupi jeszcze jeden wagon staroci pewnie
Się nie zapowiada by mi przeszło