Kolorowa okładka w polskiej SE?
Grę z Signature Edition sprzedałem kumplowi, a sobie zostawiłem tą ze zwykłej edycji bo bardziej mi się podoba kolorowa okładka. Ta którą widać na zdjęciu, to sztuka dla jeszcze innego ziomka, który poprosił żebym wziął mu od razu kopię GT5.
Właśnie mi ziomek dostarczył. Portfel jest naprawdę fajny. Książeczki są w pełni po Polsku.
Cytat: BoBaN w Listopada 25, 2010, 13:23:34 pmGrę z Signature Edition sprzedałem kumplowi, a sobie zostawiłem tą ze zwykłej edycji bo bardziej mi się podoba kolorowa okładka. Ta którą widać na zdjęciu, to sztuka dla jeszcze innego ziomka, który poprosił żebym wziął mu od razu kopię GT5.Ciekawe jak to potem wyjaśnisz jak ją będziesz sprzedawał.
Także jak dziś wrócę z pracy to będę miał na półce 3 wersje
Cytat: LoNdEk w Listopada 21, 2010, 09:00:27 am Trzeba było mi dać 500zł, a ja bym oddał tobie eye-toya i PS2 - maiłbyś to samo, jeżeli nie więcej i za mniejszą kasę.
To Kinect jest zabawką pod PC czy pod X0? Bo z tego co widziałem, to na X0 gry pod Kinecta niewiele się różnią od tych z EyEToY.
a jutro ide kupic YourShape: Fitness Evolved ogolnie strasznie zadowolony jestem z zakupu, a Kinect swietnie sie sprawuje, porowania do EyeToy sa bezsensowne, wystarczy spojrzec co robia z Kinectem programisci na PC, do tego bez dostepu do bibliotek MS
Cytat: LoNdEk w Listopada 25, 2010, 17:06:02 pma jutro ide kupic YourShape: Fitness Evolved ogolnie strasznie zadowolony jestem z zakupu, a Kinect swietnie sie sprawuje, porowania do EyeToy sa bezsensowne, wystarczy spojrzec co robia z Kinectem programisci na PC, do tego bez dostepu do bibliotek MSA wojskowi kierują rakietami za pomocą ps2, więc jednak lepsza opcja. Szczególnie że mieszkasz w multi-kulti.
Polecam zajrzec do tematu o Kinect tam jest sporo materialow o roznych "hack'ach" niektore naprawde robia spore wrazenie.
Szkoda, że na move niema gier
Na Move jest więcej gier niż na Kinecta.
Cytat: BoBaN w Listopada 26, 2010, 13:51:45 pmNa Move jest więcej gier niż na Kinecta. No jest Heavy Rain i reszta popierdułek.
Mój absolutnie dziewiczy kontakt z tą serią
Dla porównania lista gier pod Move.http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_compatible_with_PlayStation_MovePWNED!!!
Mój absolutnie dziewiczy kontakt z tą serią, więc liczę na masę dobrej zabawy
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Cytat: tytacz w Listopada 26, 2010, 17:52:06 pmMój absolutnie dziewiczy kontakt z tą serią, więc liczę na masę dobrej zabawy Chyba sam też sobie sprawię, super seria, polecam Ja dziś do domku przyniosłem Ghost Recona, niestety, nikt online nie gra, więc trzeba będzie dwójkę zakupić, do tego Banjo, może mi przypadnie do gustu